Φουλάρει για Λέφσκι ο ΠΑΟΚ, μέσα και ο Ζίβκοβιτς

Φουλάρει για Λέφσκι ο ΠΑΟΚ, μέσα και ο Ζίβκοβιτς

Ο ΠΑΟΚ, ανεβάζει ρυθμούς ενόψει του πρώτου Ευρωπαϊκού αγώνα της σεζόν, με την Λέφσκι, για τα προκριματικά του Europa conference league

Ο ΠΑΟΚ, έχει ανεβάσει για τα καλά τους ρυθμούς, καθώς το πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι της χρονιάς απέχει μόλις τέσσερις μέρες (21/7,20:00). Οι Θεσσαλονικείς πραγματοποιούν προπονήσεις σε υψηλή ένταση ώστε να είναι έτοιμοι για την σημαντική αναμέτρηση με την Λέφσκι στην Βουλγαρία. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει στρέψει την προσοχή της στην πρώτη μάχη με τους Βούλγαρους, ενώ έμαθε και το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλός της στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

Στο προπονητικό τιμ, εστιάζουν στο τακτικό κομμάτι με απώτερο σκοπό να βοηθήσουν τα νέα μέλη της ομάδας να «ενταχθούν» στην φιλοσοφία και τον τρόπο παιχνιδιού του «δικέφαλου».

Όσον  αφορά στα νέα της ομάδας, στη Νέα Μεσημβρία, έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν καθώς επέστρεψε στις προπονήσεις ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος ταλαιπωρούνταν απο ίωση.

Διαβάστε επίσης: Μιχαϊλοφ: «Η χειρότερη δυνατή κλήρωση ο ΠΑΟΚ»

Ο ΠΑΟΚ θα ακολουθήσει την ίδια διαδικασία με πέρσι και θα  ολοκληρώσει την προετοιμασία του στην Θεσσαλονίκη. Επομένως οι «ασπρόμαυροι» θα φτάσουν στο γήπεδο της Λέφσκι πρώτη φορά, την Πέμπτη (21/7) το απόγευμα.

Την Τετάρτη (20/7) το μεσημέρι θα δοθεί η συνέντευξη Τύπου ενώ νωρίτερα, πιθανώς στη Νέα Μεσημβρία θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ