Πήρε στόπερ από τη Ρόμα ο ΠΑΟΚ – Ολες οι λεπτομέρειες του deal

Πήρε στόπερ από τη Ρόμα ο ΠΑΟΚ – Ολες οι λεπτομέρειες του deal

Ποιός είναι ο κεντρικός αμυντικός που απέκτησε ο ΠΑΟΚ από τη Ρόμα και για ποιόν ρόλο προορίζεται από τον Δικέφαλο του βορρά.

Σε μία μεταγραφή ενός νεαρού παίκτη που προορίζεται για την δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ ή ακόμη και για την ομάδα Νέων του συλλόγου, προχωρά ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα ανέφεραν χθες Ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Ο λόγος για τον 19χρονο στόπερ Ραούλ Μορικέλι της Ρόμα που πραγματοποίησε πέρσι μία πολύ γεμάτη σεζόν με την Primavera των «τζαλορόσι», ήταν συμπαίκτης του νεαρού Έλληνα διεθνή αμυντικού Δημήτρη Κεραμίτση και όλα δείχνουν ότι θα αγωνίζεται στη Θεσσαλονίκη από τη νέα σεζόν.

Ο Μορικέλι αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται στην Πορτογαλία μαζί με την πρώτη ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο όπου και πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, αλλά παρέμεινε στην Ρώμη όπου και προπονείται στο προπονητικό κέντρο της Τριγκόρια.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που προέρχεται από τις ακαδημίες της Ρόμα και όπως σημειώνει η «Retesport», ο Δικέφαλος κινήθηκε για την απόκτησή του και είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Το deal έχει δρομολογηθεί ανάμεσα στις δυο πλευρές και η Ρόμα κρατά 30% ποσοστό μεταπώλησης για τον Μορικέλι που θα μεταγραφεί τις επόμενες μέρες και επίσημα στον ΠΑΟΚ. Την μεταγραφή προανήγγειλε ο Ντιέγκο Ταβάνο (Ιταλός ατζέντης και προφανώς και ατζέντης του παίκτη), που έχει συνεργαστεί και με Ομάρ Ελ Καντουρι και Ουαρντα ένα διάστημα. Μάλιστα ανέβασε ένα βιντεάκι από την Τούμπα υποστηρίζοντας ότι ο παίκτης θα παίζει σύντομα εκεί.

Δείτε την ανάρτηση του:

294127629-454113962935416-5278458741423859562-n.jpg

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ