Ομίλια Μπότο στον ΠΑΟΚ: «Απο σήμερα δεν θέλω… αρνητικές σκέψεις»

Ομίλια Μπότο στον ΠΑΟΚ: «Απο σήμερα δεν θέλω… αρνητικές σκέψεις»

Το τερμάτισε ο Ζοσέ Μπότο στον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη (28/7) παίζει το ευρωπαϊκό του μέλλον μετά την ήττα με 2-0 από την Λέφσκι.

Ο Ζοσέ  Μπότο είχε τρίωρη συνάντηση με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και μίλησαν για τον τελικό της Πέμπτης, ζητώντας να πιστέψουν στους εαυτούς τους και στην δουλειά που γίνεται.

Ταυτόχρονα πριν την προγραμματισμένη προπόνηση ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ μίλησε με τους παίκτες και του είπε να πιστέψουν στον εαυτό τους.

Διαβάστε επίσης: Λέφσκι: Ανακοίνωσε εικονικά εισιτήρια για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ (pic)

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πιστεύουμε ότι αξίζετε να φοράτε τη φανέλα του ΠΑΟΚ αλλά θα πρέπει να δείξετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στην δουλειά που γίνεται…»

«Πρέπει να ξέρετε ότι όλοι όσοι είστε εδώ, είστε επειδή εγώ ως υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, σε συνεργασία φυσικά με τον προπονητή, πιστεύουμε ότι αξίζετε να φοράτε αυτή τη φανέλα.

Είτε οι παλιότεροι, είτε όσοι ήρθατε τώρα έχετε την απόλυτη εμπιστοσύνη μου. Η δική μου εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση όμως δεν σημαίνει τίποτα, αν εσείς δεν εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και τη δουλειά σας.

Από σήμερα δεν θέλω από κανέναν σας, ποδοσφαιριστές, προπονητικό επιτελείο, φυσιοθεραπευτές, όλους, να έχετε αρνητικές σκέψεις. Μόνο θετικότητα, δουλειά και εμπιστοσύνη στην ποιότητά σας που σας έχει φέρει εδώ και τα πράγματα θα πάνε καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπότο.

Στην συνέχεια πήρε την «σκυτάλη» ο Ρουμάνος τεχνικός ο οποίος ανέφερε στους παίκτες του τα εξής: 

«Δεν θέλω να βλέπω κατεβασμένα κεφάλια. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι στη Βουλγαρία και τους δώσαμε το δικαίωμα να πάρουν τη νίκη. Η ευθύνη είναι δική μου. Μόνο μια είναι η δική σας. Ότι χάσατε την αυτοπεποίθησή σας.

Παίξαμε, κυριαρχήσαμε και κερδίσαμε στην προετοιμασία πολύ καλύτερες ομάδες, παίζοντας ένα ποδόσφαιρο εντελώς διαφορετικό. Με κατοχή της μπάλας, πρέσινγκ, επιθετικότητα. Καταλαβαίνω ότι το να δεχτείς γκολ στα 42 δευτερόλεπτα μπορεί να σε σοκάρει. Όμως δεν δικαιολογείται να καταφύγουμε μετά στο δικό τους τρόπο παιχνιδιού, με ψηλές μπαλιές και μεγάλες αποστάσεις.

Δεν θα το ξανακάνουμε αυτό! Θα μπούμε για να παίξουμε το δικό μας ποδόσφαιρο, με το κοινό στο δικό μας πλευρό και με την επιθετικότητα και την ποιότητα που έχουμε δείξει. Για όση ώρα χρειαστεί, θα παλεύουμε με τον δικό μας τρόπο για την πρόκριση. Και πιστέψτε με, η δική μας ομάδα έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες κι ας είμαστε ακόμη στην αρχή κι ας χρειαζόμαστε ακόμη δουλειά και συνοχή.

Έχουμε μια εβδομάδα και κάθε λεπτομέρεια μετράει. Και οι προπονήσεις και η δουλειά που θα κάνετε μέσα σας για να βγάλετε στο γήπεδο την πολύ υψηλή ποιότητα που έχετε.

Και τον εγωισμό σας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ