ΠΑΟΚ: Έτοιμος ο Βιεϊρίνια για τη Λέφσκι

ΠΑΟΚ: Έτοιμος ο Βιεϊρίνια για τη Λέφσκι

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση του ΠΑΟΚ και θα είναι διαθέσιμος για την ρεβάνς του «Δικεφάλου» με την Λέφσκι την Πέμπτη.

Ευχάριστα νέα προκύπτουν ξανά στον ΠΑΟΚ, εν όψει την αναμέτρησης με τη Λέφσκι για τον β’ προκριματικό του Conference League. Συγκεκριμένα, μετά τον Λύρατζη, και ο Αντρέ Βιεϊρίνια συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση και θα είναι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για την Πέμπτη (28/7).

Από την άλλη, Ολιβέιρα και Ελ Καντουρί συνεχίζουν τα προγράμματά του, χωρίς να υπολογίζονται για τον αγώνα. Καλά είναι τα νέα και από το «μέτωπο» του Γιάννη Μιχαηλίδη, καθώς για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο έτρεξε στο γήπεδο.

Διαβάστε επίσης: Έφτασε στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Χουάνγκ (Pics, Vid)

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

«H Τρίτη (26.07) ήταν και πάλι μέρα τακτικής. Οι παίκτες ξεκίνησαν με προθέρμανση, ακολούθησε παιχνίδι κατοχής σε μικρό χώρο, στη συνέχεια το τεχνικό επιτελείο ετοίμασε ασκήσεις που είχαν να κάνουν με την επιθετική ανάπτυξη, ενώ στο φινάλε πραγματοποιήθηκε δίτερμα.

Στα ευχάριστα νέα της ημέρας ο Αντρέ Βιεϊρίνια συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα και θα είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου για το προσεχές παιχνίδι, ενώ ο Γιάννης Μιχαηλίδης για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο έτρεξε στο γήπεδο. Οι Νέλσον Ολιβέιρα και Ομάρ Ελ Καντουρί ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Την Τετάρτη (27.07) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:30 στη Νέα Μεσημβρία, με τα πρώτα 15’ της προπόνησης να είναι ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Στις 13:30 στην αίθουσα τύπου του γηπέδου της Τούμπας θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του Δικεφάλου με τον Ράζβαν Λουτσέσκου κι εκπρόσωπο των ποδοσφαιριστών.

Η Λέφσκι θα προπονηθεί στις 19:00 στο γήπεδο της Τούμπας, με τα πρώτα 15’ να είναι ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενώ νωρίτερα στις 18:30 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου των φιλοξενούμενων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ