Ρεβάνς… διαδικαστικού χαρακτήρα για τον Άρη

Ρεβάνς… διαδικαστικού χαρακτήρα για τον Άρη

Ο Άρης ουσιαστικά έχει «σφραγίσει» την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa Conference League, όμως καλείται να βγάλει την υποχρέωση απόψε (21:00) κόντρα στην Γκόμελ πριν από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η αποψινή ρεβάνς του Άρη με τη γηπεδούχο απόψε Γκόμελ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (21:00, Novasports Prime) είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, μετά την 5άρα των «κιτρινόμαυρων» στο πρώτο ματς των δύο ομάδων.

Διαβάστε επίσης: Η παρουσίαση του… αιώνα – Όλη η Ρώμη στο πόδι για τον Ντιμπάλα! (vids)

Το ενδιαφέρον πλέον για την ομάδα του Χερμάν Μπούργος έχει στραφεί στην επόμενη φάση του Europa Conference League, όπου θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ του Βλάνταν Ίβιτς. Ωστόσο, πριν από τα ματς με τους Ισραηλινούς. καλείται να βγάλει την υποχρέωση με την Γκόμελ.

Εξάλλου, οι Θεσσαλονικείς έχουν το κίνητρο των βαθμών για την Ελλάδα, αλλά και για τους ίδιους, ώστε τα επόμενα χρόνια να έχει ακόμα καλύτερες κληρώσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Όσον αφορά το αγωνιστικό, ο Μπούργος δεν πρόκειται να… αποκαλυφθεί ενόψει των αγώνων με την Μακάμπο Τελ Αβίβ και πιθανότατα θα προχωρήσει σε ροτέισον, δίνοντας χρόνο σε αρκετούς παίκτες.

Πιθανές ενδεκάδες:

Γκόμελ: Σαντόβσκι, Κουτσίνσκι, Ματβέιτσικ, Αφί, Γιουρίλ, Κοστρόβ, Μπάγκα, Σέντκο, Αντεόλα, Αλεκσίεβιτς, Μάκας.

Άρης: Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Καμάτσο, Ντουκουρέ, Νταμπό, Μαντσίνι, Γκρέι, Πάλμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ