Προς εξάντληση τα εισιτήρια για το ΠΑΟΚ- Λέφσκι (pic)

Προς εξάντληση τα εισιτήρια για το ΠΑΟΚ- Λέφσκι (pic)

Μεγάλη κινητικότητα από το πρωί στα εκδοτήρια της Τούμπας από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για τα εισιτήρια της ρεβάνς με τη Λέφσκι Σόφιας.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα (28/7, 20:30) τη Λέφσκι Σόφιας, με σκοπό να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 της πρώτης αναμέτρησης και να πάρει την πρόκριση για τον γ’ προκριματικό γύρο του Conference League.

Όπως είχε κάνει γνωστό η ΠΑΕ, η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε σήμερα το πρωί στα εκδοτήρια του γηπέδου της Τουμπάς ή διαδικτυακά, με τη διοίκηση του «Δικεφάλου» να ανακοινώνει πως απομένουν πλέον λίγα εισιτήρια ενώ σε ορισμένες θύρες έχουν εξαντληθεί.

Διαβάστε επίσης: Η τελευταία εικόνα του Μαρτίνς στις 02:30 τα ξημερώματα, η έμπνευση, η παραίτηση και το… ρεπό!

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει πως τα εισιτήρια για το παιχνίδι κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας για τις θύρες 7-7Α έχουν εξαντληθεί. Έχουν μείνει λιγότερα από 1.000 διαθέσιμα στις θύρες 5, 6 και λιγότερα από 2.500 στις θύρες 1, 2 και 3 τα οποία πωλούνται διαδικτυακά και μέσω εκδοτηρίων μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Προτρέπουμε τον κόσμο που θέλει να βρεθεί σήμερα το βράδυ στο γήπεδο, να προμηθευτεί όσο το δυνατόν νωρίτερα το εισιτήριό του, ιδανικά μέσω internet και να μην περιμένει τελευταία στιγμή από τα εκδοτήρια για την αποφυγή συνωστισμού.

Επίσης παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν στο γήπεδο όσο το δυνατόν νωρίτερα για την ομαλή είσοδό τους στις θύρες του γηπέδου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ