ΠΑΟΚ: Τέσσερις τελικές, μία στον στόχο

Απογοητευτικός ο ΠΑΟΚ στον επαναληπτικό με την Λέφσκι.

Κατήφεια και προβληματισμό προκάλεσε στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ η εμφάνιση κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας (1-1) και ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Conference League.

Οι Ασπρόμαυροι, που είχαν ηττηθεί στο πρώτο ματς με 2-0, δεν κατάφεραν να φανούν αντάξιοι των προσδοκιών και μοιραία αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Ο Δικέφαλος του Βορρά είχε μια ανούσια υπεροχή, καθώς μπορεί να ολοκλήρωσε το ματς με 83% κατοχή μπάλας, αλλά είχε μόλις τέσσερις τελικές, εκ των οποίων μία στον στόχο.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – Φόλενταμ 2-1: Νίκησε με πειστική εμφάνιση και τώρα… Σλάβια

Το σουτ του Ντάντας στο 56’, με το οποίο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 το παιχνίδι, χωρίς όμως στη συνέχεια να καταφέρουν να χτίσουν πάνω στο μομέντουμ που δημιούργησε το γκολ του Πορτογάλου χαφ.

Από τις άλλες τρεις τελικές που έκανε ο ΠΑΟΚ στο αποψινό παιχνίδι, οι δύο ήταν στο πρώτο ημίχρονο και άνηκαν στον Νάρεϊ, ο οποίος είχε δύο σουτ αλλά και τα δύο άστοχα. Η τρίτη ήταν του Μπίσεσβαρ στο δεύτερο ημίχρονο, με το πλασέ του Ολλανδού να φεύγει άουτ.

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε μια απογοητευτική εμφάνιση, με τον κόσμο που βρέθηκε στην Τούμπα να αποδοκιμάζει τον Ρουμάνο τεχνικό και τους παίκτες του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από