ΠΑΟΚ: Οργή και αποδοκιμασίες στην Τούμπα!

ΠΑΟΚ: Οργή και αποδοκιμασίες στην Τούμπα!

Εξαλλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, αποδοκίμασαν έντονα τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες μετά τον αποκλεισμό από τη Λέφσκι Σόφιας.

Την οργή των οπαδών του ΠΑΟΚ προκάλεσε η απογοητευτική εμφάνιση του Δικεφάλου στην ρεβάνς με την Λέφσκι Σόφιας (1-1) και ο αποκλεισμός από τη βουλγάρικη ομάδα.

Οι Ασπρόμαυροι, όπως και στην πρώτη αναμέτρηση, παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και γνώρισαν έναν καταστροφικό αποκλεισμό, με τον κόσμο που βρέθηκε στην Τούμπα να αποδοκιμάζει έντονα τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες του.

Διαβάστε επίσης: Τι λέει η A BOLA για τον Μαρτίνς και τον αντικαταστάτη του

Οι οπαδοί του Δικεφάλου, μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, «γιούχαραν» τον Ρουμάνο τεχνικό και τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την απογοήτευσή τους για την τραγική εμφάνιση και τον αποκλεισμό από τη Λέφσκι Σόφιας.

Μάλιστα, οι αποδοκιμασίες κράτησαν για αρκετά λεπτά, με τους παίκτες του Δικεφάλου να πηγαίνουν προς τον κόσμο, που συνέχισε να «γιουχάρει» και να ζητάει εξηγήσεις για την απογοητευτική εικόνα που είχε η ομάδα του στα δύο παιχνίδια με τους Βούλγαρους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ «γιούχαραν» τους παίκτες και τον Ρουμάνο προπονητή και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με την κατάσταση στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο να είναι πλέον έκρυθμη και τον κόσμο να εκφράζει την οργή του για όσα είδε στον αγωνιστικό χώρο από τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ