Χωρίς Σένκεφελντ στην Πράγα ο Παναθηναϊκός – Μέσα ο Σπόραρ (Pic)

Χωρίς Σένκεφελντ στην Πράγα ο Παναθηναϊκός – Μέσα ο Σπόραρ (Pic)

Εκτός αποστολή λόγω ίωσης ο Μπαρτ Σένκεφελντ από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Σλάβια στην Πράγα, ενώ μέσα είναι ο Αντράζ Σπόραρ.

Πρόβλημα στον Παναθηναϊκό με τον Μπαρτ Σένκεφελντ! Ο έμπειρος αμυντικός έμεινε εκτός αποστολής ενόψει της πρώτης αναμέτρησης για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League με την Σλάβια Πράγας καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

Αντίθετα, κανονικά στην αποστολή βρίσκεται ο Αντράζ Σπόραρ, αλλά και οι Χουάνκαρ, Αϊτόρ, Παλάσιος και Ιωαννίδης που επίσης ταλαιπωρήθηκαν από ίωση.

Διαβάστε επίσης: Το βίντεο του Eurobasket από την Ελλάδα και ο ενθουσιώδης Κυριάκος Μητσοτάκης (vid)

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

«Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν με αντίπαλο τη Σλάβια Πράγας στην Τσεχία, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Europa Conference League.

Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στατικές φάσεις και στα τελειώματα. Απών λόγω ίωσης ήταν ο Σένκεφελντ, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βέρμπιτς.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή της ομάδας που θα ταξιδέψει αύριο το πρωί για την Πράγα. Στη λίστα συμπεριλαμβάνονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Καρλίτος, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Κρυπαράκος, Σαρδέλης, Φρόκου, Ηλιάδης, Καμπετσής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ