Σχεδόν έτοιμος ο Άρης- Αποφασίζει για δύο ο Μπούργος

Σχεδόν έτοιμος ο Άρης- Αποφασίζει για δύο ο Μπούργος

Ο Άρης μετράει αντίστροφα για την πρώτη αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ και ο Χερμάν Μπούργος έχει... σχεδόν καταλήξει στην ενδεκάδα του αγώνα

Ο Άρης εχθές (2/8) έμαθε την αντίπαλο του στα PlayOffs του Europa Conference League, η οποία θα είναι η αρκετά δύσκολη Νις.

Για να την αντιμετωπίσει όμως πρέπει να περάσει το εμπόδιο της Μακάμπι Τελ Αβίβ, αρχής γενομένης αύριο (4/8, 20:00) στο Ισραήλ.

Στο στρατόπεδο των κίτρινων ετοιμάζονται πυρετωδώς για την επιστροφή τους σε ευρωπαϊκούς ομίλους και ο Χερμάν Μπούργος φαίνεται να έχει καταλήξει στο σχήμα αλλά και στους εννιά από τους έντεκα παίκτες που θα αγωνιστούν στο κρίσιμο πρώτο παιχνίδι της σειράς.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» με Ρονάλντο: «Τρελή» πρόταση από τη Σαουδική Αραβία

Ο προπονητής του Άρη δείχνει να έχει καταλήξει στο στο 4-2-3-1, και να έχει διλήμματα όσον αφορά την μεσοεπιθετική γραμμή. Το πρώτο έχει να κάνει με τον παίκτη που θα παίξει πίσω από τον Γκρέι.

Ο Ιτούρμπε έχει σίγουρη θέση στην εντεκάδα ενώ ο Μπούργος έχει να αποφασίσει ανάμεσα στους Μαντσίνι, Ματέο Γκαρσία, Καμάτσο και  Λουίς Πάλμα για τις άλλες δύο θέσεις. Οι δύο πρώτοι φαίνεται πως είναι τα φαβορί για να πάρουν φανέλα βασικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ