Άρης: Κουρασμένος αλλά αισιόδοξος

Άρης: Κουρασμένος αλλά αισιόδοξος

Ο Άρης ηττήθηκε με 2-0 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ, και πλέον καλείται να ανατρέψει την κατάσταση στη Θεσσαλονίκη, κάτι το οποίο πιστεύει...

Ο Άρης έχασε στο Ισραήλ από την Μακάμπι Τελ Αβίβ με 2-0, στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, αλλά δεν έχει αποκλειστεί ακόμα.

Αυτό το οφείλει σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό στον τερματοφύλακα του, Χουλιάν Κουέστα ο οποίος τον κράτησε ζωντανό εν όψει της ρεβάνς στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στο στρατόπεδο των κίτρινων δείχνουν να πιστεύουν πολύ στην πρόκριση παρά την κακή εικόνα της ομάδας και αυτό φάνηκε στις δηλώσεις των Μανού Γκαρθία και Χερμάν Μπούργος. Μάλιστα υπάρχει η άποψη πως το δεύτερο παιχνίδι μπορεί να είναι πολύ διαφορετικό αν γίνει σωστή δουλειά, υπάρχει το ανάλογο πλάνο, αλλά και με την χρήση του «όπλου» που λέγεται… κόσμος

Διαβάστε επίσης: Βαθμολογία UEFA: Τεράστιος κίνδυνος για την Ελλάδα

Ο Ισπανός, δήλωσε ότι η ομάδα του μπορεί με την βοήθεια των φίλων της να κάνει την ανατροπή, ενώ ο Αργεντίνος τεχνικός, έδωσε το τόνισε ότι πρέπει να ξεκινήσει πολύ γρήγορα η προετοιμασία έτσι ώστε να ανατραπεί η κατάσταση σε μια περίπου εβδομάδα.

Ωστόσο , οι Θεσσαλονικείς εκτός από την ήττα και την κούραση του αγώνα είχαν να αντιμετωπίσουν  ένα απρόοπτο το οποίο τους ταλαιπώρησε αρκετά.

Η πτήση τους αναχώρησε με 1,5 ώρα καθυστέρηση από το Ισραήλ με αποτέλεσμα να προσγειωθούν στο αερδρόμιο «Μακεδονία» στις 3:30 τα ξημερώματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ