Εξαφανίστηκαν σε λίγη ώρα τα εισιτήρια του Παναθηναϊκός – Σλάβια

Εξαφανίστηκαν σε λίγη ώρα τα εισιτήρια του Παναθηναϊκός – Σλάβια

Κατάμεστη την Πέμπτη η Λεωφόρος. Μέσα σε λίγα λεπτά ο κόσμος του Παναθηναϊκού εξάντλησε τα εισιτήρια και το γήπεδο αναμένεται... καμίνι.

Παροξυσμός στον κόσμο του Παναθηναϊκού για τον επαναληπτικό απέναντι στη Σλάβια Πράγας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Τι κι αν οι πράσινοι έχασαν στο πρώτο ματς με 2-0, με αποτέλεσμα να έχουν πλέον λίγες πιθανότητες πρόκρισης. Ο κόσμος αδημονεί να βρεθεί δίπλα στην ομάδα και να τη στηρίξει στη δύσκολη προσπάθεια ανατροπής που έχει μπροστά της. Και εξάντλησε όλα τα εισιτήρια του αγώνα μέσα σε λίγη ώρα.

Η πλατφόρμα για τα εισιτήρια άνοιξε λίγα λεπτά μετά τις 12, αλλά από τα πρώτα κιόλας λεπτά αρκετός ήταν ο κόσμος που προσπαθούσε, αλλά δεν μπορούσε να κλείσει θέση στο Απόστολος Νικολαΐδης για το πρώτο εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι μετά από πέντε χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Πλήγμα στη Σλάβια Πράγας πριν τον Παναθηναϊκό

Τελικά, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία έκανε γνωστό και επίσημα το sold out και η Λεωφόρος το βράδυ της Πέμπτης αναμένεται να είναι… καμίνι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον αγώνα της 11ης Αυγούστου 2022 κόντρα στη Σλάβια Πράγας στο πλαίσιο της τρίτης προκριματικής φάσης του Europa Conference League.

Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο για το τεράστιο ενδιαφέρον του. Σας περιμένουμε στο γήπεδο της Λεωφόρου για τη μεγάλη μάχη του Παναθηναϊκού προκειμένου να προκριθεί στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ