Ο Παυλίδης… κλείδωσε την απευθείας πρόκριση της Αλκμάαρ (vid)

Με τον Βαγγέλη Παυλίδη να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 87ο λεπτό, η Αλκμάαρ λύγισε (2-1) την Ντνίπρο, παίρνοντας τη νίκη-πρόκριση για τους «16» του Conference League.

Βαγγέλης Παυλίδης, ο… λυτρωτής! Με τον Ελληνα επιθετικό να σκοράρει στο 87ο λεπτό, η Αλκμάαρ επικράτησε (2-1) της Ντνίπρο, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στους «16» του Europa Conference League. Ο Σουγκαβάρα έβγαλε τη σέντρα από τη δεξιά και ο διεθνής άσος με καρφωτή κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-1

Οι Ολλανδοί κατέλαβαν την πρωτιά του ομίλου και το εισιτήριο για την επόμενη φάση, με τους Ουκρανούς να συνεχίζουν στον έξτρα γύρο της διοργάνωσης. Στο άλλο ματς του ομίλου, ο Απόλλωνας επικράτησε στην Κύπρο της Βαντούζ με 1-0, αποχαιρετώντας με ψηλά το κεφάλι τον θεσμό.

Διαβάστε επίσης: Εβγαλε το… καπέλο στον Ολυμπιακό ο Μουμπρού: «Παίζει υπέροχο μπάσκετ»

Από εκεί και πέρα, στον 6ο όμιλο, η Τζουργκάρντεν είχε εξασφαλίσει ήδη την πρωτιά και το ενδιαφέρον στράφηκε στον αγώνα της Γάνδης με τη Μόλντε. Οι Βέλγοι διέσυραν τους Νορβηγούς με 4-0  και θα αγωνιστούν στα μπαράζ.

Η Σίβασπορ πήρε το βαθμό στην Πράγα, κάνοντας δική της την πρωτιά στον 7ο όμιλο, αλλά και την πρόκριση στη φάση των 16. Πίσω από τους Τούρκους, τερμάτισε η Κλουζ, που επικράτησε με 1-0 της Μπάλκανι.

Τέλος, στον 8ο όμιλο, η Σλόβαν τσέκαρε το εισιτήριο για τους 16 ύστερα από τη νίκη της με 2-1 κόντρα στη Ζάλγκιρις στο Βίλνιους. Στη δεύτερη θέση και στα μπαράζ του Conference η Βασιλεία μετά το διπλό (1-2) στην έδρα της Πιούνικ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

  • Αλκμάαρ – Ντνίπρο 2-1
  • Απόλλων Λεμεσού – Βαντούζ 1-0
  • Γάνδη – Μόλντε 4-0
  • Ζαλγκίρις – Σλόβαν Μπρατισλάβας 1-2
  • Κλουζ – Μπάλκανι 1-0
  • Ντζουργκάρντεν – Σάμροκ Ρόβερς 1-0
  • Πιούνικ – Βασιλεία 1-2
  • Σλάβια Πράγας – Σίβασπορ 1-1

To γκολ νίκης του Παυλίδη:

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από