Και δεύτερος Ευρωπαϊκός τελικός στην Ελλάδα: Στην OPAP αρένα ο τελικός του Conference League

Και δεύτερος Ευρωπαϊκός τελικός στην Ελλάδα: Στην OPAP αρένα ο τελικός του Conference League

Η OPAP αρένα επιλέχθηκε από την UEFA για τον τελικό του Conference League, τον Μάη του 2024

Μετά το Καραϊσκάκης και η OPAP αρένα φαίνεται πως θα φιλοξενήσει έναν ευρωπαϊκό τελικό της UEFA. Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν πως το νέο γήπεδο της ΑΕΚ θα είναι εκείνο στο οποίο θα διεξαχθεί ο τελικός του Conference League του 2024. Οι διαδικασίες προχωρούν κανονικά και αναμένεται επίσημα η ανακοίνωση να γίνει στην εκτελεστική της UEFA την παραμονή του συνεδρίου της UEFA τον προσεχή Απρίλιο, μαζί με τους λοιπούς τελικούς.

Η OPAP αρένα εμφανιζόταν υποψήφια και για τη φετινή σεζόν, όμως στην επιλογή της έδρας του τελικού για το 2022-2023 που ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο του 2022 προτιμήθηκε ένα γήπεδο που λειτουργούσε ήδη, συγκεκριμένη η Φορτούνα Αρένα της Πράγας.

Και μιας και ξαφνικά βρισκόμαστε μπροστά στο ενδεχόμενο δυο ευρωπαϊκών τελικών στη χώρα μας; Μια απαραίτητη σημείωση. Η UEFA μπορεί να έχει παρατήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο στο έλεος του Θεού επιτρέποντας την μετατροπή της ΕΠΟ σε ένα παράξενο «άντρο» μιας χούφτας που διοικούν με προσωπική ατζέντα, όμως σε αυτή την περίπτωση… βάζει πλάτη. Δύο μεγάλοι ευρωπαϊκοί τελικοί στην Αθήνα αποτελούν εκτός των άλλων ένδειξη καλής διάθεσης τόσο απέναντι στο ελληνικό ποδόσφαιρο όσο και αποτέλεσμα των καλών σχέσεων με την ελληνική κυβέρνηση. Της Κυβέρνησης που βεβαίως αντί να εκμεταλλευθεί αυτή τη συγκυρία και να βοηθήσει να καθαρίσει το ποδόσφαιρο στη χώρα μας, επιμένει να κρατά αποστάσεις παριστάνοντας πως δεν καταλαβαίνει τι πραγματικά συμβαίνει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ