Αραράτ – Άρης 1-1: Δεν καθάρισε, περνάει στη Θεσσαλονίκη

Αραράτ – Άρης 1-1: Δεν καθάρισε, περνάει στη Θεσσαλονίκη

Ο Άρης έφερε ισοπαλία κόντρα στην Αραράτ με 1-1, δεν καθάρισε και επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για να πάρει το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League όπου περιμένει η Ντιναμό Κιέβου.

Με σκόρερ τον Λουίς Πάλμα ο Άρης κατάφερε να σώσει την παρτίδα και να αφήσει όλα τα σενάρια ανοιχτά για τη ρεβάνς της Θεσσαλονίκης (3/9), όπου αν περάσει θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό Κιέβου στον επόμενο γύρο του Conference League. Ντεμπούτο για πολλούς παίκτες με τον Τόλη Τερζή να παρατάσσει την αρχική ενδεκάδα χωρίς Έλληνα.

Πως ξεκίνησαν το ματς οι δύο ομάδες

Ο Τόλης Τερζής έκανε την έκπληξη τοποθετώντας τον Οντουμπάτζο δίπλα στον Φαμπιάνο με τον Κουέστα να είναι κάτω από τα δοκάρια σε ένα σύστημα 4-3-3. Στα δεξιά και στα αριστερά έπαιξαν οι Εμπακατά και Ματαρίτα αντίστοιχα. Η τριάδα στα χαφ αποτελούταν από τους Ρουπ, Νταρίντα και Ζουλ, με τον Μενέντες να παίρνει θέση δεξιά στην επίθεση, τον Πάλμα στα αριστερά και τον Γκρέι στην κορυφή.

Από την άλλη η Αραράτ παρατάχθηκε με το ίδιο σύστημα με τον Ερμάκοφ στο τέρμα και τους Αλεμάο, Μπουένο, Σέιντ, Γκριγκοριάν τετράδα στην άμυνα. Νόντι, Καστανέιρα και Τέρα η τριάδα στα χαφ και μπροστά τους οι Σερομπιάν, Γένε και Έζα.

Κακό ξεκίνημα αλλά άμεση απάντηση

Το πρώτο δεκάλεπτο κύλησε ομαλά και για τις δύο ομάδες με κάποια μαρκαρίσματα και ελεύθερα χτυπήματα. Στο 11′ η Αραράτ σόκαρε τον Άρη σκοράροντας με τον Έζα μετά από ασίστ στου Σερομπιάν. Όλα ξεκίνησαν από λάθος του Πάλμα έξω από την περιοχή με αποτέλεσμα ο Αρμένιος να κλέψει την μπάλα και με μία πολύ ωραία παράλληλη σέντρα βρήκε τον Ιβοριανό σέντερ φορ που σκόραρε κάνοντας το 1-0 στην αναμέτρηση. Δεν χρειάστηκε πολύ για να απαντήσει ο Άρης καθώς στο 20′ έγινε η πλαγιοκόπηση από τα δεξιά με τον Νταρίντα πολύ έξυπνα να πασάρει σε πρώτο χρόνο στο δεύτερο δοκάρι που καραδοκούσε ο Πάλμα που εύκολα έφερε το ματς στα ίσα.

Λίγα λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου η  Αραράτ είχε σπουδαία διπλή ευκαιρία για να πάει στην ανάπαυλα προηγούμενη στο σκορ. Κάτι τέτοιο δεν έγινε με τον Κουέστα να λέει «όχι» στον Γένε σε μοναδικό τετ α τετ και στην συνέχεια το σουτ του Καστανέιρα να τραντάζει το αριστερό δοκάρι.

Μηδενικό και ανούσιο δεύτερο ημίχρονο

Το δεύτερος μέρος της αναμέτρησης δεν έφερε κάποια σπουδαία ευκαιρία με την Αραράτ να κρατάει την μπάλα χωρίς να απειλεί ιδιαίτερα την εστία του Κουέστα. Από εκεί και πέρα, με εξαίρεση το ξαφνικό σουτ του Μορόν στο 83′ έξω από την περιοχή, ο Άρης δεν ήταν επικίνδυνος και άφησε όλα τα σενάρια ανοιχτά στη ρεβάνς που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη την επόμενη εβδομάδα (3/8). Ντεμπούτο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση έκαναν οι Μενέντεζ, Ματαρίτα, Ζουλ, Μορόν, Φεράρι, Τζούρασεκ, Κάρκλσον και Πάβιτσιτς.

Άρης: Κουέστα,  Εμπακατά, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Ματαρίτα,  Ρουπ (67′ Πάβιτσιτς), Νταρίντα, Ζουλ (67′ Τζούρασεκ), Μενέντεζ (46′ Κάρλσον), Πάλμα (85′ Φεράρι), Γκρέι (59′ Μορόν)

Αραράτ: Ερμάκοφ, Αλεμάο, Μπουένο, Σέιντ, Γκριγκοριάν, Ομπιέρο, Καστανιέρα(65′ Αμπαρτσουμιάν), Τέρα (55′ Μουραντιάν), Σερομπιάν(73′ Γκμπομάντου), Γένε, Έζα (73′ Αβανεσιάν).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ