Αμπουκάσις: «Έτσι θα πάρουμε την πρόκριση στο Ισραήλ»

Αμπουκάσις: «Έτσι θα πάρουμε την πρόκριση στο Ισραήλ»

Ο προπονητής της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, Γιόσι Αμπουκάσις, εμφανίστηκε ικανοποιημένος για την εμφάνιση της ομάδας του στην Τούμπα και... βλέπει πρόκριση στη ρεβάνς.

Για το 0-0 ήρθε στην Τούμπα η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και αυτό πήρε κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον προπονητή της ομάδας, Γιόσι Αμπουκάσις, να μην κρύβει την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στην Σκωτία με το «μαϊμού» πέναλτι της Ρέιντζερς: «Επρεπε να αποβληθεί» (vid)

Όσα είπε ο Αμπουκάσις:

«Προσπαθήσαμε πάρα πολύ αμυνθήκαμε σωστά και παίξαμε έξυπνα. Το αποτέλεσμα είναι καλό, αλλά θα φανεί στο επόμενο παιχνίδι πόσο καλό είναι. Μας λείπουν τρείς – τέσσερις παίκτες για να είμαστε έτοιμοι, ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα από εμάς, το ξέραμε και πριν από το παιχνίδι αυτό, απλώς επιβεβαιώθηκε σήμερα και πρέπει να δούμε τι θα γίνει στο επόμενο ματς».

Για το επόμενο παιχνίδι:

«Θα πρέπει να παίξουμε ιδιαίτερα έξυπνα στο επόμενο παιχνίδι, πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα έξυπνοι απέναντι στον ΠΑΟΚ, πρέπει να παίξουμε επιθετικά στο επόμενο παιχνίδι, να βάλουμε γκολ και θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα τους παίκτες του ΠΑΟΚ».

Από την πλευρά του ο τερματοφύλακας, Μιγκέλ Σίλβα, είπε:

«Προσπάθησα να κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μου, έκανα καλές αποκρούσεις, η στιγμή μου ήταν η απόκρουση του πέναλτι γιατί αυτό βοήθησε τη Μπεϊτάρ. Μίλησα με τους Βιεϊρίνια και Ράφα Σοάρες αν και δεν έπαιξαν, ελπίζω να μιλήσω ξανά μαζί τους μετά όταν ετοιμαστούμε να φύγουμε.

Προσπαθήσαμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΟΚ, ήταν καλύτερη ομάδα από μας. Θα πρέπει να το επιβεβαιώσουμε την επόμενη εβδομάδα στο γήπεδό μας και μπροστά στον κόσμο μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ