ΠΑΟΚ: Κινδυνεύει να παίξει χωρίς κόσμο στα play-offs του Conference League

ΠΑΟΚ: Κινδυνεύει να παίξει χωρίς κόσμο στα play-offs του Conference League

Η οδηγία των ανθρώπων της UEFA στον ΠΑΟΚ ήταν ξεκάθαρη: «Η Τούμπα θα κλείσει σε περίπτωση που στον αγώνα με την Χάιντουκ ανάψει ένας πυρσός, πέσει μια κροτίδα ή γίνει χρήση λέιζερ».

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (17/8, 20:30) την Χάιντουκ Σπλιτ για τον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα μετά το ισόπαλο 0-0 στην Κροατία.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» κινδυνεύει να παίξει στα play-offs του Conference League χωρίς τον κόσμο του, όμως, αφού η UEFA ξεκαθάρισε στην ομάδα την Θεσσαλονίκης πως αν συνεχίσει την παραβατική συμπεριφορά των προηγούμενων αγώνων τότε θα επιπληχθεί με την προαναφέρου τιμωρία.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις με Τζέιμς και Ολυμπιακό: «Ο πιο ρεαλιστικός προορισμός για τον Αμερικανό, αν…»

Στο παρελθόν ο ΠΑΟΚ είχε τιμωρηθεί με 60.000 ευρώ πρόστιμο και κλείσιμο της Θύρας 4 (με διετή αναστολή) και για αυτό ο Μάκης Γκαγκάτσης στις συζητήσεις που είχε με τους υπεύθυνους της UEFA κατάλαβε ότι έχουν φτάσει στα όριά τους… Προφανώς και μόλις έμαθαν τα νέα οι άνθρωποι του Δικέφαλου έτρεξαν για να μιλήσουν με τους υπεύθυνους ασφαλείας ώστε στην «Τούμπα» να μην πέσει ούτε σπίρτο.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σκοπεύει να καλέσει τους φιλάθλους της μία μέρα πριν τον αγώνα με την Χάιντουκ για να τους αναφέρει τις οδηγίες που είχαν από την UEFA καθώς και να σεβαστούν τους υπόλοιπους που θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα και να υποστηρίξουν την ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ