Με Xουτεσιώτη για την πρόκριση ο Άρης

Ο Κουέστα δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και ο Έλληνας τερματοφύλακας ξεκινάει στο βασικό σχήμα στο κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι (17/8, 20.00) με τη Ντιναμό Κιέβου, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Ο Χουλιάν Κουέστα δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί και ο Λευτέρης Χουτεσιώτης θα τον αντικαταστήσει και θα καθίσει κάτω από την εστία του Άρη στη σημερινή (17/8, 20.00) εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ντιναμό Κιέβου, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Αυτή θα είναι και η μοναδική αλλαγή που θα κάνει στην ενδεκάδα ο Τόλης Τερζής, σε σχέση με το πρώτο ματς στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Έλληνας τεχνικός παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-3-3 και τερματοφύλακα τον Χουτεσιώτη. Ο Μοντόγια θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Φεράρι το αριστερό, ενώ οι Φαμπιάνο και Οντουμπάζιο θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Ζουλ, Τζούρασεκ και Νταρίντα θα είναι η τριάδα στα χαφ. Ο Κάρλσον θα παίξει στην δεξιά πλευρά της επίθεσης, ο Πάλμα στην αριστερή και ο Μορόν στην κορυφή.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Κουέστα, Ματαρίτα, Πάβισιτς, Μενέντες, Σαμόρα, Παναγίδης, Χριστοδουλόπουλος, Ρουπ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από