Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο ‘Εσε! (vids)

Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο ‘Εσε! (vids)

Ο Σαντιάγκο Έσε βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

«Πάτησε» Ελλάδα ο Σαντιάγκο Έσε!

Λίγο μετά τις 15:00, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Διαβάστε επίσης: Με σοβαρότητα, αποφασιστικότητα και τον… αέρα του 1-0 ο Ολυμπιακός για την πρόκριση στο Βέλγιο

Για την απόκτηση του 21χρονου μέσου, ο Ολυμπιακός χρειάστηκε να βάλει… βαθιά το χέρι στην τσέπη. Οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν τα χέρια με την Ουρακάν και ο Έσε αναμένεται να υπογράψει 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο νεαρός άσος εμφανίστηκε χαρούμενος για το νέο βήμα στην καριέρα του, ενώ έστειλε… μήνυμα και στους οπαδούς των ερυθρολεύκων.

«Χαρούμενος που ήρθα σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Ολυμπιακός που είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτή τη νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Έχω να πω στους οπαδούς ότι θα δουν έναν επαγγελματία που θα τα δώσει όλα».

Ο Έσε ήταν ο αρχηγός της Ουρακάν και παρότι είναι μόλις 21 ετών, έχει ήδη στο ενεργητικό του 122 συμμετοχές, με 9 γκολ και 8 ασίστ. Αγωνίζεται με άνεση σε όλες τις «κεντρικές» θέσεις της μεσαίας γραμμής, είτε σαν 6αρι, είτε σαν 8αρι είτε ακόμη και σαν 10αρι. Ο νεαρός άσος είναι διεθνής με την U23 της «Mπλανκοσελέστε» και ενδιαφέρον για την απόκτησή του είχε δείξει τόσο η Αντερλεχτ, όσο και η Μπενφίκα. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που βγήκε πρώτη στην… κούρσα για την υπογραφή του.

Με την απόκτηση του Εσε, η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ ενισχύεται σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ενώ θυμίζουμε, πως σήμερα αναμένεται στην Ελλάδα και ο Σκάρπα.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο από την άφιξη του Έσε:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ