Η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε τους οπαδούς του που θα ταξιδέψουν στο Βουκουρέστι

Η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε τους οπαδούς του που θα ταξιδέψουν στο Βουκουρέστι

Η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημέρωσε τους οπαδούς του που θα ταξιδέψουν στο Βουκουρέστι για την αναμέτρηση με την Ντιναμό Κιέβου τονίζοντας πως ο αγώνας έχει χαρακτηριστεί ως «υψηλού κινδύνου» από την UEFA.

Κάτι παραπάνω από 1.000 οπαδοί του Άρη θα βρεθούν στο Βουκουρέστι για να υποστηρίξουν την ομάδα τους στη προσπάθεια που θα κάνει για να προστατέψει το 1-0 του πρώτου αγώνα απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

Ο αγώνας χαρακτιρίστηκε «υψηλού κνδύνου» από την UEFA με την ΠΑΕ να ενημερώνει για τα σημεία συνάντησης αλλά και την προσοχή που θα πρέπει να δείξουν οι οπαδοί της.

Διαβάστε επίσης: Μπαράζ αφίξεων για τον Ολυμπιακό

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το τελικό σημείο συνάντησης είναι στις 17:00 στην πλατεία «Brico depot Orhideea» απ’ όπου θα μεταβούν με πορεία για το γήπεδο (με συνοδεία αστυνομικής δύναμης), το οποίο απέχει περίπου 800 μέτρα. Να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει πάρκινγκ στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου («Stadionul Giulesti»), οπότε η πρόσβαση δεν είναι εφικτή για λεωφορεία ή αυτοκίνητα.

Όσα λεωφορεία ή αυτοκίνητα φτάσουν πριν από τις 15:00 στο Βουκουρέστι θα μπορέσουν να αφήσουν τους φιλάθλους να κάνουν βόλτα στην παλιά πόλη και να τους παραλάβουν το αργότερο στις 15:45 για να τους πάνε στο σημείο απ’ όπου θα εκκινήσουν πεζοί στις 17:00.

Το αποψινό παιχνίδι έχει χαρακτηριστεί «υψηλού κινδύνου» από την UEFA, συνεπώς απαιτείται αυξημένη προσοχή. Όπως αποφασίστηκε στη χθεσινή σύσκεψη για τα μέτρα τάξης θα υπάρχει διπλός έλεγχος από την Αστυνομία κατά την προσέλευση και είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο.

Απαγορεύεται ρητά και διώκεται ποινικά η οποιαδήποτε χρήση βεγγαλικών, κροτίδων και συναφών αντικειμένων.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι βέβαιη ότι και στη σημερινή αναμέτρηση η συμπεριφορά σας στο Βουκουρέστι θα είναι υποδειγματική.

ΑΡΗ εσύ θα προκριθείς!».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ