5άρα… Ομίλων από την Άστον Βίλα, με σούπερ Γουότκινς

5άρα… Ομίλων από την Άστον Βίλα, με σούπερ Γουότκινς

Η Άστον Βίλα επικράτησε με 5-0 εκτός έδρας της Χιμπέρνιαν και εξασφάλισε από σήμερα την παρουσία της σε ομίλους του Conference League. Ισοπαλία 1-1 για την Ντνίπρο που αγωνίστηκε με 10 παίκτες στην έδρα της Σπαρτάκ Τρναβα.

Η Άστον Βίλα δεν επέτρεψε ούτε… λεπτό στην Χιμπέρνιαν να αμφισβητήσει την ανωτερότητά της και με το εμφατικό 5-0 στο «Easter Road» του Εδιμβούργου, ουσιαστικά έκλεισε θέση στους ομίλους του Europa Conference League από τον πρώτο κιόλας μεταξύ τους αγώνα για τα playoffs.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «χωριάτες» ήταν ο Όλι Γουότκινς ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ (17′, 33′, 51′), ενώ τα άλλα δύο τέρματα για τη Βίλα πέτυχαν ο Μπέιλι στο 42′ και ο Ντάγκλας Λουίζ στο 74′ με πέναλτι.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Χαμός για το παιχνίδι με την Τσουκαρίτσκι – 25.000 έκλεισαν θέση!

Την ίδια ώρα η Ντνίπρο αν και βρέθηκε να παίζει με παίκτη λιγότερο απ’ το 5ο λεπτό κόντρα στη Σπάρτακ Τρνάβα (απευθείας κόκκινη ο Σαράπι), κατάφερε να φύγει με το ισόπαλο 1-1 κι όλα θα κριθούν στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας.

Οι Σλοβάκοι προηγήθηκαν στο 55′ με τον Οφόρι, ενώ η ουκρανική ομάδα έφερε το ματς στα ίσα στο 67′ με εύστοχο πέναλτι του Πιχάλιονοκ. Στο 89′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για την Ντνίπρο και ο Κογκούτ κι ολοκλήρωσε το ματς με εννέα παίκτες!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ