Το μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς του οπαδούς ενόψει Χαρτς

Το μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς του οπαδούς ενόψει Χαρτς

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε μήνυμα αυτοσυγκράτησης προς τους οπαδούς της ομάδας που θα παρευρεθούν αύριο (31/8) στην Τούμπα για το ματς με την Χαρτς, ώστε να αποφευχθεί τυχόν τιμωρία της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο (31/8) στην Τούμπα την Χαρτς, στη ρεβάνς του νικηφόρου 2-1 της Σκωτίας, με την ομάδα που θα προκριθεί να μπαίνει στους Ομίλους του Conference League.

Το κλίμα είναι καλό στις τάξεις του ΠΑΟΚ και το γήπεδο αναμένεται να έχει πολύ κόσμο που περιμένει να πανηγυρίσει άλλη μια ευρωπαϊκή πρόκριση μέσα στο καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο χάρτης του Europa League: Στο 4ο γκρουπ ο Παναθηναϊκός – Τι ισχύει με Ολυμπιακό και ΑΕΚ…

Ωστόσο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν παρέλειψε να στείλει το δικό της μήνυμα/προειδοποίηση στους οπαδούς να έχουν κόσμια συμπεριφορά και να μην κάνουν κάτι μεμπτό που θα οδηγήσει σε τιμωρία της έδρας της ομάδας στα επόμενα ματς της διοργάνωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ:

«Συνεχίζουμε μαζί το ταξίδι…

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπενθυμίζει στους φίλους της ομάδας που θα δώσουν το παρών αύριο στην Τούμπα, πως ο κίνδυνος αυστηρής τιμωρίας παραμένει υπαρκτός.

Ένα βεγγαλικό ή laser, μια κροτίδα ή πανό με ρατσιστικό περιεχόμενο, οτιδήποτε δεν συνάδει με τους κανονισμούς της UEFA, αρκούν για να επιφέρουν τις ήδη γνωστές κυρώσεις.

Συγκεκριμένα, αφορούν το κλείσιμο της Θύρας 4 τουλάχιστον για ένα παιχνίδι ή και όλων των κερκίδων, όπως μας έχει επισημανθεί προφορικά.

Η άψογη στάση όλων στον προηγούμενο εντός έδρας αγώνα, επιβεβαίωσε πως η φωνή και το πάθος αρκούν για να μετατρέψουν τον 12ο παίκτη μας, σε MVP.

Η πρόκριση επί της Χαρτς θα σηματοδοτήσει το οριστικό check-in για τους ομίλους του UEFA Europa Conference League 2023-24, ας το χαρούμε όλοι μαζί, χωρίς να υπονομεύσουμε την συνέχεια του ταξιδιού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ