ΠΑΟΚ: Με τον κόσμο του στο Ελσίνκι

ΠΑΟΚ: Με τον κόσμο του στο Ελσίνκι

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με την Ελσίνκι στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa Coference League

Ο ΠΑΟΚ ξεκινά την φετινή του περιπέτεια στο Europa Coference League από το Ελσίνκι της Φιλανδίας, με τον Δικέφαλο του Βορρά να έχει στο πλευρό του τον κόσμο του ο οποίος αναμένεται να κάνει το μακρινό ταξίδι.

Πιο συγκεκριμένα η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ εξασφάλισε εισιτήρια για τους φίλους του «Δικεφάλου» που έχουν αποφασίσει να ταξιδέψουν στην πόλη του Ελσίνκι για την αναμέτρηση στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής.

Διαβάστε επίσης: Ποια ομάδα μπήκε σφήνα για τον Ναν – Γιατί αυτή η εξέλιξη μπορεί να είναι και καλό νέο για τον Ολυμπιακό (pic, vids)

Πιο αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι σήμερα Τετάρτη (13.09) στις 16:00 θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων του εκτός έδρας αγώνα Ελσίνκι-ΠΑΟΚ για την 1η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa Conference League 2023-24 που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (21.09, 19:45) στο Ελσίνκι (Helsinki Football Stadium).

Τιμές Εισιτηρίων

ΚατηγορίαΘύραΤιμή
1st Class10 & 11 (Block 307)35 €
Fans (Away sector) 9 (Blocks 113-115)25 €

Κανάλια Πώλησης Η ηλεκτρονική αγορά θα είναι διαθέσιμη από τα ακόλουθα links μέχρι εξαντλήσεως των εισιτηρίων και με καταληκτική ημερομηνία αγοράς την ώρα έναρξης του αγώνα (21.09 19:45).

1st class : https://hjk.lippu.fi/webshop/webticket/shop?event=76&kassierer=konfwe

Fans (Away Sector) : https://www.lippu.fi/event/name-17591942/?affiliate=HWZ

Τρόποι Επικοινωνίας

Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 2310954099».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ