Οι σκέψεις του Λουτσέσκου εν όψει Άιντραχτ

Οι σκέψεις του Λουτσέσκου εν όψει Άιντραχτ

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται αντιμέτωπος με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τους ομίλους του Conference League. Οι σίγουροι και τα διλήμματα για την ενδεκάδα.

Ο ΠΑΟΚ, έχασε τη νίκη στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και πλέον όλοι στο «Δικέφαλο» επικεντρώνονται στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Conference League κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, φαίνεται πως έχει καταλήξει στα περισσότερα πρόσωπα της ενδεκάδας, σε ένα παιχνίδι που έχει στοχεύσει ο ΠΑΟΚ προκειμένου να πάρει τη νίκη απέναντι στους «Αετούς» και να τεθεί επικεφαλής του ομίλου.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Με νέα πρόσωπα η αποστολή για την Μακάμπι Χάιφα

Οι σκέψεις του Ρουμάνο τεχνικού, έχουν να κάνουν με τον επιθετικό που θα επιλέξει αλλά και τις θέσεις του άξονα. Ο Τσιγγάρας μοιάζει να έχει «καπαρωμένη» τη μία θέση στη μεσαία γραμμή, με τους Σβαμπ (δεν είχε καλή απόδοση στη Λεωφόρο) και Μεϊτέ να μάχονται για την άλλη.

Στην επίθεση υπάρχει το κλασσικό δίλημμα, Σαμάτα ή Μπράντον Τόμας, με τον Τανζανό να είναι περισσότερο «φορ περιοχής» και τον Ισπανό να έχει την ικανότητα να αγωνιστεί σε μεγαλύτερο κομμάτι του γηπέδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ