Προειδοποιεί ο Τοπμέλερ: «Καυτή η ατμόσφαιρα στη Γερμανία μετά τα όσα έγιναν στο τέλος»

Προειδοποιεί ο Τοπμέλερ: «Καυτή η ατμόσφαιρα στη Γερμανία μετά τα όσα έγιναν στο τέλος»

Για την καυτή ατμόσφαιρα που θα περιμένει τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη Γερμανία μίλησε ο τεχνικός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Ντίνο Τοπμέλερ, μετά την ήττα της ομάδας του από τον Δικέφαλο του Βορρά.

Η μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης «σημαδεύτηκε» από την ένταση που υπήρξε στο φινάλε της αναμέτρησης ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων.

Για την συγκεκριμένη ένταση μίλησε και ο τεχνικός των Γερμανών, Ντίνο Τοπμέλερ, ο οποίος τόνισε κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου πως το ματς στη Γερμανία θα γίνει μέσα σε καυτή ατμόσφαιρα, ειδικά μετά τα όσα ακολούθησαν στο φινάλε, ρίχνοντας έτσι και άλλο λάδι στη φωτιά.

Διαβάστε επίσης: Γιάννης Ιωαννίδης: Στη Θέρμη το τελευταίο αντίο στον «Ξανθό» – Ρίγη συγκίνησης στην επιμνημόσυνη δέηση

 

«Δεν αξίζαμε την ήττα. Είχαμε τον έλεγχο, αλλά δεχτήκαμε δύο γκολ από στημένες φάσεις. Είχαμε 18 τελικές και χάσαμε γιατί μας έλειψε η ακρίβεια στο τελείωμα. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ έστω και αν χάσαμε από γκολ… μπιλιάρδο».

Για τη φάση με τον Βιεϊρίνια:

«Δεν υπήρχε κάτι για να γίνει fair play. Δεν έπρεπε να ξαπλώσει ο Βιεϊρίνια. Δεν χρειάζεται να μας δείχνουν με το δάχτυλο»

Για τη συνέχεια:

«Ξέρουμε ότι με τον ΠΑΟΚ θα παίξουμε για την πρωτιά του ομίλου. Ο ΠΑΟΚ έχει το πλεονέκτημα αλλά απομένουν ακόμα 4 ματς. Και ένα από αυτά είναι στη δική μας έδρα με μία καυτή ατμόσφαιρα ιδιαίτερα μετά τα επεισόδια στο φινάλε»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ