Σβαμπ: «Προσπάθησα να μην σκεφτώ «τι θα γίνει άμα το χάσω» – Δεν θα ξεχαστεί ποτέ αυτή τη βραδιά»

Σβαμπ: «Προσπάθησα να μην σκεφτώ «τι θα γίνει άμα το χάσω» – Δεν θα ξεχαστεί ποτέ αυτή τη βραδιά»

Στην εκτέλεση του πέναλτι που έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ στάθηκε ο Στέφαν Σβαμπ, ο οποίος χαρακτήρισε τη νίκη της ομάδας του ως αξέχαστη.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κάνει μια επική ανατροπή μέσα στη Σκωτία και να πάρει τη νίκη με 2-3 απέναντι στην Αμπερντίν για την τρίτη αγωνιστική του Europa Conference League.

Ο «Δικέφαλος» πήρε τη νίκη με γκολ-πέναλτι του Σβαμπ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Αυστριακό να σχολιάζει μετά το ματς την κρίσιμη απόφαση που πήρε, αλλά και γενικότερα το βράδυ που πέρασε τόσο η ομάδα, όσο και ο κόσμος του ΠΑΟΚ.

Για την εκτέλεση του πέναλτι: «Ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση γιατί μόνο χαμένος μπορείς να βγεις εκείνη τη στιγμή. Όλοι περιμένουν από σένα να σκοράρεις, αν το χάσεις είσαι ο μεγάλος χαμένος, αν σκοράρεις θεωρείται αναμενόμενο. Προσπάθησα να μείνω 100% συγκεντρωμένος, να μην σκέφτομαι καθόλου αρνητικά, όπως για παράδειγμα “τι θα γίνει άμα το χάσω;” είχα καθαρό μυαλό, κατάφερα να σκοράρω και κερδίσαμε το παιχνίδι.

Πρέπει να είμαστε περήφανοι για όλους τους παίκτες μέσα στο γήπεδο, στον πάγκο και το τεχνικό επιτελείο που καταφέραμε να γυρίσουμε έναν αγώνα σαν και αυτόν. Δεν είναι καθόλου εύκολο και το ότι γυρίσαμε ένα παιχνίδι από 2-0 σε 2-3, μας δίνει πολλή ενέργεια για να συνεχίσουμε».

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς μας που δημιούργησαν αυτό το κλίμα, είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι και πανηγυρίσαμε μαζί τους το νικητήριο γκολ μετά το σφύριγμα του πέναλτι που ήταν και το τελευταίο διαιτητή. Μετά από αυτό το γκολ, τα συναισθήματα ήταν απίστευτα, αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου για εμάς και απόψε το απολαμβάνουμε», είπε ο Σβαμπ.

Για τους φίλους του ΠΑΟΚ: «Είναι απίστευτοι. Το ότι ήρθαν τόσοι πολλοί οπαδοί ήταν απολαυστικό, έδωσαν και αυτοί από την πλευρά τους το 100%, τους ακούγαμε συνέχεια και στα 90 λεπτά, ήταν τρομεροί και τους ευχαριστούμε πολύ.Πιστεύω πως παίκτες, οπαδοί και γενικότερα όποιος βρέθηκε σήμερα εδώ, δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτή τη βραδιά».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ