Η UEFA ξεκινά έρευνα για ρατσιστική επίθεση σε παίκτη της Αμπερντίν στην Τούμπα (pic)

Η UEFA ξεκινά έρευνα για ρατσιστική επίθεση σε παίκτη της Αμπερντίν στην Τούμπα (pic)

Φάκελο για ενδεχόμενη ρατσιστική επίθεση προς τον Πάπε Χαμπίμπ Γκουέγ της Αμπερντίν κατά τη διάρκεια του ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ανοίγει η UEFA σύμφωνα με το «Sky Sports».

Σε καταγγελία για ρατσιστική επίθεση προς τον Πάπε Χαμπίμπ Γκουέγ προχώρησε η Αμπερντίν μετά τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League. Σύμφωνα μάλιστα με το «Sky Sports», η UEFA θα ανοίξει φάκελο για την υπόθεση και θα διερευνήσει το περιστατικό.

«Ουδέποτε στην Τούμπα έχει υπάρξει ρατσιστική συμπεριφορά, η οποία δεν θα ήταν έτσι κι αλλιώς ανεκτή. Το συγκεκριμένο περιστατικό είναι ξεκάθαρα προϊόν φαντασίας, καθώς δεν υπέπεσε στην αντίληψη κανενός επίσημου της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Ο Πογέτ έσπασε την «ομερτά» της ΕΠΟ και τον… καθαρίζουν πριν το Euro – Ποια ονόματα παίζουν για τη θέση του

Αντίθετα, ήταν εμφανής η προκλητική συμπεριφορά των αναπληρωματικών της Αμπερντίν στη φάση της ισοφάρισής τους και προς τιμήν τους οι φίλαθλοι δεν αντέδρασαν καθόλου», είχε αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως απάντηση στις καταγγελίες της Αμπερντίν και πλέον το μπαλάκι περνάει στηΝ UEFA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ