ΠΑΟΚ: Έτοιμος για το ματς κόντρα στην Ελσίνκι

ΠΑΟΚ: Έτοιμος για το ματς κόντρα στην Ελσίνκι

Ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει σήμερα την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στην Ελσίνκι, σε ένα ματς-γιορτή στη Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία του για τον αγώνα της 6ης αγωνιστικής του Europa Conference League απέναντι στην Ελσίνκι.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα παίξει χωρίς άγχος αφού έχει εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο και την πρόκριση στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Ωστόσο η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μόνο αδιάφορη δεν θα είναι στην αυριανή αναμέτρηση, αν και ο αγώνας έχει ουσιαστικά διαδικαστικό χαρακτήρα.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις με Βεζένκοφ στους Κινγκς – Αυτοί είναι υποψήφιοι για trade

Αρχικά, οι ασπρόμαυροι της Θεσσαλονίκης με νίκη κόντρα στους Φιλανδούς θα εξασφαλίσουν και άλλα έσοδα, ενώ παράλληλα μπορούν να πετύχουν περαιτέρω άνοδο στην ειδική βαθμολογία της UEFA (όπου τώρα βρίσκονται στην 52η θέση), φτιάχνοντας τη συγκομιδή τους για τα επόμενα χρόνια. Επίσης, θα είναι κάτι πρωτόγνωρο για μια ελληνική ομάδα να ολοκληρώσει την φάση των ομίλων αήττητη, έχοντας πετύχει 5 νίκες (και μία ισοπαλία) σε 6 αγώνες.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αφού το ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ είναι «λευκό», με αποτέλεσμα ο Ρουμάνος προπονητής να καταστρώνει χωρίς «πονοκεφάλους» τα σχέδιά του για τον αγώνα-γιορτή της Τούμπας.

Ο προπονητής του Δικεφάλου θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, στις 14:00, και η τελευταία προπόνηση για την ομάδα του θα είναι στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ