Πεντάρα για τη Φερεντσβάρος με τέσσερα γκολ του Βάργκα!

Πεντάρα για τη Φερεντσβάρος με τέσσερα γκολ του Βάργκα!

Σκόρπισε... τρόμο η Φερεντσβάρος με μυθικό Βάργκα

Με μία καταιγιστική εμφάνιση η Φερεντσβάρος επικράτησε πολύ εύκολα με σκορ 5-1 της συμπολίτισσας ΜΤΚ Βουδαπέστη.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού έκανε ένα καταιγιστικό δεύτερο ημίχρονο καθώς είχε σε μεγάλη μέρα τον φορ της, Μπαρνάμπας Βάργκα που ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του ματς.

Διαβάστε επίσης: Σαρώνει η Πλατανιώτη στην Ντόχα: Μετά το χρυσό μετάλλιο πήρε και ασημένιο (vid)

Μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του Ντέγιαν Στάνκοβιτς ήταν ο Μπαρνάμπας Βάργκα, ο οποίος σημείωσε «καρέ» τερμάτων, διαλύοντας την άμυνα των φιλοξενουμένων. Ο 29χρονος διεθνής επιθετικός σκόραρε στο 22’, στο 52’, στο 53’ και στο 56’ και μετέτρεψε σε… τυπική διαδικασία έναν αγώνα που μέχρι το 52ο λεπτό είχε χαρακτηριστικά ντέρμπι.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά στο 31 με τον Μπόγκναρ, ενώ την τελική… πινελιά στον αγών έβαλε ο Λόντσαρ στο 66ο λεπτό.

Ο Στάνκοβιτς παρέταξε την ομάδα του σε διάταξη 4-4-2, χρησιμοποιώντας τους: Άνταμ Βάργκα – Ζακαρίασεν, Σισέ (68’ Εμαέ), Βίνγκο, Ραμίρεζ (78′ Ντονάτα) – Λόντσαρ, Αμπού Φανί, Μάιγκα (78’ Μπέσιτς), Μαρκίνιος – Μπαρνάμπας Βάργκα (67’ Λίστες), Κόδρο (46’ Μακρέκις).

Την επόμενη αγωνιστική και στο τελευταίο της ματς πριν την πρώτη «μάχη» με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League, η Φερεντσβάρος θα παίξει με την Ντεμπρετσέν των Μέγιερι και Κυζιρίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ