Αυτή θα είναι η πρώτη ενδεκάδα του Μεντιλιμπάρ

Αυτή θα είναι η πρώτη ενδεκάδα του Μεντιλιμπάρ

Πως ετοιμάζεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό κόντρα στην Φερεντσβάρος ο Ισπανός τεχνικός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το βράδυ της Πέμπτης (15/2) στο «Γ.Καραϊσκάκης» την Φερεντσβάρος στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για την φάση των «32» του Europa Conference League. Σε ένα ματς στο οποίο μετά από δύο ολόκληρους μήνες ο κόσμος των ερυθρόλευκων θα είναι και πάλι παρών στηρίζοντας με την φωνή του τους Πειραιώτες ώστε να κάνουν το πρώτο και αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση.

Ένα ματς επίσης το οποίο θα αποτελέσει και το πρώτο για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» για το μέλλον του Χεζόνια από πρώην συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό

Ο Βάσκος τεχνικός ο οποίος αποτελεί τον διάδοχο του Κάρλος Καρβαλιάλ στην τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών θέλει να κάνει ντεμπούτο με το… δεξί και για αυτό τον λόγο αναμένεται να παρατάξει στο χορτάρι του «Γ.Καραϊσκάκης» ότι καλύτερο έχει.

Έτσι η πρώτη του ενδεκάδα στον Ολυμπιακό αναμένεται χωρίς εκπλήξεις με τον Μεντιλιμπάρ να προορίζει για το αρχικό σχήμα του εξής:

Κάτω από τα δοκάρια η παρουσία του Πασχαλάκη θεωρείται σίγουρη. Η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Ροντινέι-Ορτέγκα, Κάρμο και Ντόη.

Στα χαφ, Έσε και Τσικίνιο έχουν το προβάδισμα, ενώ όσα αφορά την επιθετική γραμμή οι Μασούρας, Φορτούνης και Ποντένσε θα πλαισιώσουν τον Ελ Κααμπί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ