Η κίνηση έκπληξη του Ολυμπιακού με την λίστα Β’ της UEFA- Μέσα τα «χρυσά» παιδιά

Αυτή είναι η λίστα Β΄ του Ολυμπιακού. Την παρέδωσε χθες βράδυ στην UEFA.

Με δέκα ποδοσφαιριστές η λίστα Β΄ του Ολυμπιακού στην UEFA. Και αν οι οκτώ ήταν εκεί και για την φάση των ομίλων του Europa League, οι δύο νέες προσθήκες έρχονται απευθείας από τη «χρυσή γενιά»: Την πρωταθλήτρια κ-19 ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου.

Ο φοβερός και τρομερός Μπάμπης Κωστούλας που πριν γίνει 17 (τα κλείνει τον Μάη) συζητιέται παντού. Και ο Ισίδωρος Κουτσίδης που δικαίως θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες προσδοκίες του ελληνικού ποδοσφαίρου: Ο κεντρικός στόπερ στο 3-4-3 που η ομάδα των μικρών του Ολυμπιακού λανσάρει στο Youth League.

Κατά τα άλλα; ο γκολκίπερ Παπαδούδης, ο κεντρικός αμυντικός Ντόι, ο αριστεροπόδαρος αμυντικός Αποστολόπουλος, ο αριστερός μπακ-χαφ Καράκουτης, οι κεντρικοί χαφ Λιάτσος και Σαπουντζής, ο εξτρέμ Τσέλιος κι ο επιθετικός Αλγκασίμ Μπα συμπληρώνουν τις ερυθρόλευκες επιλογές σε μια συγκυρία που όλοι μπορούν να φανούν χρήσιμοι και να πάρουν ευκαιρίες καθώς στην λίστα Α ο Ολυμπιακός έχει μόνο 21 ποδοσφαιριστές.

Και δεν αναφερόμαστε φυσικά στον Ανδρέα Ντόι που σήμερα θα είναι για μια ακόμη φορά βασικός (η 8η ευρωπαϊκή συμμετοχή του από πέρσι όταν ο Μίτσελ του άνοιξε την πόρτα της πρώτης ομάδας). Για παράδειγμα σήμερα στην αποστολή πέρα από τον Παπαδούδη (3ος τερματοφύλακας) είναι και ο Αποστολόπουλος διότι υπάρχει ο τραυματισμός του Κίνι και ο Ολυμπιακός έχει διαθέσιμα πλάγια μπακ μόνο τους Ροντινέι, Ορτέγκα και Ρίτσαρντς (που ο Καρβαλιάλ χρησιμοποιούσε αποκλειστικά ως winger).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από