Με μια απουσία η αποστολή του Ολυμπιακού για Φερεντσβάρος – Οι εκλεκτοί του Μεντιλίμπαρ (pic)

Με μια απουσία η αποστολή του Ολυμπιακού για Φερεντσβάρος – Οι εκλεκτοί του Μεντιλίμπαρ (pic)

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Φερεντσβάρος

Έτοιμος για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με την Φερεντσβάρος (15/2, 19:45) για τα play off του Europa Conference League είναι ο Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα της Τετάρτης προπονήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη υπό τις οδηγίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ο έμπειρος τεχνικός μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με την ουγγρική ομάδα.

Σε αυτή βρίσκονται οι: Αλεξανδρόπουλος, Παπαδούδης, Καρβάλιο, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Ντόι, Ρέτσος, Ελ Αραμπί, Αποστολόπουλος.

Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Κίνι, ο οποίος είναι τραυματίας και δεν υπολογίζεται για το αυριανό παιχνίδι.

Υπενθυμίζεται ότι οι Ναβάρο, Μαρτίνς, Καμπράλ, Βέζο, Άμπι, Μπιανκόν και Μπρίνιτς δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, καθώς δεν βρίσκονται στη λίστα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης (15/2, 19:45) τη Ferencváros στο «Γ. Καραϊσκάκης», στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τα play-off του UEFA Europa Conference League.

Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» ολοκληρώθηκε με προπόνηση που έγινε την Τετάρτη (14/2) στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Μετά το τέλος της, ο κ. Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Αλεξανδρόπουλος, Παπαδούδης, Καρβάλιο, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Ντόη, Ρέτσος, Ελ Αραμπί, Αποστολόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ