Γάνδη – Μακάμπι Χάιφα 1-1: Άντεξαν και πήραν την πρόκριση οι Ισραηλινοί

Γάνδη – Μακάμπι Χάιφα 1-1: Άντεξαν και πήραν την πρόκριση οι Ισραηλινοί

Η Μακάμπι Χάιφα πήρε ισοπαλία 1-1 από τη Γάνδη στο Βέλγιο και σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου ματς προκρίθηκε στους «16» του Conference League. Με δέκα παίκτες από το 72' λόγω αποβολής του Σούντγκρεν οι Ισραηλινοί που άντεξαν μέχρι το φινάλε.

Την πρόκρισή της στους «16» του Conference League πανηγυρίζει η Μακάμπι Χάιφα που πήρε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Γάνδης κι ενώ στο πρώτο ματς είχε επικρατήσει με 1-0.

Με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών στο ματς ο Καλαϊλί έκλεψε στο κέντρο και πέρασε κάθετα στον Πιερό ο οποίος σούταρε, η μπάλα κόντραρε και κρέμασε τον Ρουφ για το 0-1. Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για γκολ στη συνέχεια και τελικά οι γηπεδούχοι βρήκαν την ισοφάριση στο 69′.

Διαβάστε επίσης: Ισχυρός φέτος, έτοιμος με +2 κινήσεις για του χρόνου!

Ο Τισουνταλί που έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες για τη Γάνδη ήταν αυτός που έκανε με πλασέ το 1-1, σε φάση που η μπάλα κόντραρε και άλλαξε πορεία όπως και στο γκολ της Μακάμπι. Τρία λεπτά μετά μάλιστα αποβλήθηκε ο Σούντγκρεν με δεύτερη κίτρινη, η Γάνδη πίεσε ασφυκτικά για ένα γκολ που θα έστελνε το ματς σε παράταση, αλλά δεν το βρήκε και οι Ισραηλινοί πήραν την πρόκριση.

Γάνδη: Ρουφ, Καντούς, Γουατανάμπε, Μίτροβιτς, Μπράουν, Γκάντελμαν, Χέρκενς, Σαμουάς (55’ Ντε Φλίγκερ), Χονγκ, Ντεπουάτρ (56’ Σονκό), Τισαντουλί

Μακάμπι Χάιφα: Κεούφ, Ζέρσον, Σεκ, Σούντγκρεν, Φέινγκολντ, Σαϊέφ (73’ Ποντγκορεάνου), Καφουμάνα, Μοχάμεντ (73’ Ναόρ), Ρεφαέλοβ (65’ Κίντα), Καλαϊλί (73’ Κορνουντ), Πιερό (81’ Σίμιτς).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ