Στην Βουδαπέστη για να «τσεκάρει» το εισιτήριο για τους «16»

Στην Βουδαπέστη για να «τσεκάρει» το εισιτήριο για τους «16»

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται απόψε το βράδυ (22:00) στην έδρα της Φερεντσβάρος με στόχο να «σφραγίσει» το εισιτήριο για την φάση των «16» του Europa Conference League.

Έχοντας ως προίκα του 1-0 του «Γ.Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται απόψε το βράδυ στην Βουδαπέστη κόντρα στην Φερεντσβάρος με στόχο να «τσεκάρει» το εισιτήριο για την φάση των «16» του Europa Conference League.

Οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να δείξουν την ίδια σοβαρότητα, συγκέντρωση και δίψα όπως και στον πρώτο αγώνα, προκειμένου να τελειώνουν την… δουλειά απέναντι σε μια ομάδα που ναι μεν δεν είναι φόβητρο, ωστόσο όπως έδειξε, είναι ένα σκληροτράχηλο σύνολο το οποίο μπορεί να βάλει σε… μπελάδες τους Πειραιώτες.

Διαβάστε επίσης: Η απίθανη διαδικασία των πέναλτι στη Λεωφόρο και οι μυθικές επεμβάσεις του Ντραγκόφσκι (vid)

«Πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε αυτή τη σημαντική πρόκριση. Όσο πιο συγκεντρωμένοι παρουσιαστούμε τόσο πιο κοντά στον στόχο μας, που είναι η πρόκριση, θα είμαστε», δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κατά την διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου.

Ο Βάσκος θα έχει στην διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές, μιας και επέστρεψε και ο Κίνι ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί στο ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ λόγω τραυματισμού.

Το γήπεδο αναμένεται κατάμεστο καθώς εδώ και δύο 24ωρα η Φερεντσβάρος έχει κάνει γνωστό πως τα εισιτήρια για τον σημερινό επαναληπτικό έχουν εξαντληθεί.

Ρέφερι της αναμέτρησης θα είναι ο κορυφαίος Γάλλος, Κλεμάν Τουρπέν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ