Αυτή είναι η 11άδα του Ολυμπιακού: Νέα έκπληξη από τον Μεντιλίμπαρ

Αυτή είναι η 11άδα του Ολυμπιακού: Νέα έκπληξη από τον Μεντιλίμπαρ

Οι επιλογές του Ισπανού προπονητή για τον επαναληπτικό με την Φερεντσβάρος.

Με τριάδα στα χαφ και τον Παναγιώτη Ρέτσο στο κέντρο της άμυνας ως παρτενέρ του Νταβίντ Κάρμο παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη ρεβάνς με την Φερεντσβάρος (22:00) για τα πλέι οφ του Europa Conference League.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα ήταν τραυματίας και αγωνίστηκε ως αλλαγή στο πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ξεκινάει στην αρχική 11άδα της αποψινής αναμέτρησης των Πειραιωτών με την Φερεντσβάρος. Δίπλα του θα είναι ο Νταβίντ Κάρμο. Ο Πορτογάλος σέντερ μπακ με τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί έχει πάρει… σπίτι του τη φανέλα του βασικού.

Διαβάστε επίσης: Η πρόκριση περνά από το… κέντρο της αρένας

Από εκεί και πέρα, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ξεκινάει τον Ολυμπιακό με τριάδα στα χαφ, χρησιμοποιώντας τους Έσε, Τσικίνιο και Όρτα, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ελ Κααμπί, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και έβαλε δύο γκολ.

Αναλυτικά, μπροστά από την εστία θα είναι ο Πασχαλάκης, με τους Ροντινέι, Ρέτσο, Κάρμο και Ορτέγκα στην τετράδα της άμυνας. Οι Έσε, Τσικίνιο και Όρτα θα είναι στη μεσαία γραμμή, με τους Φορτούνη και Ποντένσε στα δύο άκρα και τον Ελ Κααμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Συνοπτικά η 11άδα: Πασχαλάκης,  Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Τσικίνιο, Όρτα, Φορτούνης, Ποντένσε και Ελ Κααμπί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ