Στην Αθήνα ο Ρόμπι Κιν για να δει το Ολυμπιακός – Βόλος

Στην Αθήνα ο Ρόμπι Κιν για να δει το Ολυμπιακός – Βόλος

Ο προπονητής της Μακάμπι, Ρόμπι Κιν, θα είναι στο «Γ. Καραϊσκάκης» λίγες μέρες πριν την πρώτη αναμέτρηση των «16» του Conference League, για να κατασκοπεύσει από κοντά τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα (3/3, 19:30) τον Βόλο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον κρατήσει σε απόσταση… βολής από την κορυφή. Όλα αυτά λίγες μέρες πριν την πρώτη αναμέτρηση των Πειραιωτών για τους «16» του Conference League.

Εκεί, η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ, με το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων να είναι την προσεχή Πέμπτη (7/3) στην έδρα των «ερυθρολεύκων».

Διαβάστε επίσης: Ο Γκριγκόνις, ο Χεζόνια και μία περίπλοκη περίπτωση – Τι λένε οι Ιταλοί για τον Παναθηναϊκό της επόμενης σεζόν

‘Οπως έγινε γνωστό, ο προπονητής της Μακάμπι, Ρόμπι Κιν, θα είναι στο γήπεδο του Φαλήρου, λίγες μέρες πριν την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων, για να κατασκοπεύσει από κοντά τον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός των Ισραηλινών, σε δηλώσεις του μετά την νίκη στο πρωτάθλημα, αναφορικά με την ευρωπαϊκή μάχη, τόνισε: «Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι μεγάλο, το ξέρουμε αυτό. Είναι μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για μας φέτος, με τους παίκτες και την ομάδα που έχει ο αντίπαλος. Θέλουμε να δείξουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε τα σπουδαία επιτεύγματα που έχουμε κάνει φέτος στην Ευρώπη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ