ΠΑΟΚ: Οριστικά εκτός Σαμάτα και Ζίβκοβιτς από το πρώτο ματς με την Ντιναμό

ΠΑΟΚ: Οριστικά εκτός Σαμάτα και Ζίβκοβιτς από το πρώτο ματς με την Ντιναμό

Χωρίς τους Αλί Σαμάτα και Ζίβκο Ζίβκοβιτς θα ταξιδέψει στο Ζάγκρεμπ ο ΠΑΟΚ για την πρώτη αναμέτρηση με την Ντιναμό για τους «16» του Conference League

Την προετοιμασία τους για την αυριανή (7/3, 22:00) αναμέτρηση εναντίον της Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ για τους «16» του Europa Conference League ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Χωρίς Γουόκαπ, Λαρεντζάκη κόντρα στη Βίρτους, μέσα ο Γουίλιαμς-Γκος

Ειδικότερα, οι παίκτες του Δικεφάλου ξεκίνησαν με προθέρμανση και παιχνίδι κατοχής, ενώ στην συνέχεια ακολούθησε δουλειά στο τακτικό κομμάτι, με έμφαση στην ανάπτυξη και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα παραταχτεί στην αναμέτρηση του «Μάκσιμιρ» με δύο απουσίες αφού στην Κροατία δεν θα ταξιδέψουν οι Αλί Σάματα και Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

Ο Τανζανός επιθετικός υποβλήθηκε σε θεραπεία λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στη μέση, ενώ ο Σέρβος τερματοφύλακας ταλαιπωρείται από ίωση και τέθηκε εκτός πλάνων. Επίσης, για την αυριανή αναμέτρηση δεν υπολογίζονται οι τραυματίες, Ζοάν Σάστρε, Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ και Γιάννης Μιχαηλίδης που συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασής τους.

Αναλυτικά, την αποστολή του «Δικεφάλου» απαρτίζουν οι: Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Μοναστηρλής, Βιεϊρίνια, Όττο, Παναγιώτου, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον και Τζίμας.

Οι Θεσσαλονικείς θ’ αναχωρήσουν το απόγευμα με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» για Ζάγκρεμπ και μετά την άφιξη της ομάδας στην Κροατία θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου των Ραζβάν Λουτσέσκου και Nτομινίκ Κοτάρσκι στο «Μάκσιμιρ» στις 19:30, ώρα Κροατίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ