Η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ (pic)

Η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το πρώτο παιχνίδι με τους Ισραηλινούς για τους «16» του Europa Conference League.

Χωρίς εκπλήξεις παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο αποψινό εντός έδρας ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ (19:45) για τους «16» του Europa Conference League.

Ο έμπειρος τεχνικός ξεκινάει τους Ερυθρόλευκους με τον Πασχαλάκη μπροστά από την εστία και τους Ροντινέι, Ρέτσο, Κάρμο και Ορτέγκα στην τετράδα της άμυνας. Οι Έσε, Όρτα και Τσικίνιο θα είναι στα χαφ, με τους Φορτούνη, Ποντένσε και Ελ Κααμπί στην επίθεση.

Ο Φορτούνης επιστρέφει στην 11άδα του Ολυμπιακού. Ο αρχηγός των Πειραιωτών είχε χάσει τα τελευταία παιχνίδια λόγω τραυματισμού, αλλά πλέον έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Συνοπτικά η 11άδα: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Τσικίνιο, Ορτα, Φορτούνης, Ποντένσε και Ελ Κααμπί.

Στον πάγκο οι: Τζολάκης, Παπαδούδης, Ιμπόρα, Ελ Αραμπί, Κίνι, Μασούρας, Καρβάλιο, Γιόβετιτς, Ρίτσαρντς και Ντόι.

Οι Ερυθρόλευκοι, έχοντας τον κόσμο στο πλευρό τους, θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη και να κάνουν σημαντικό βήμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού, που θα γίνει σε μια εβδομάδα (14/3) στην έδρα της Μπάτσκα Τόπολα στη Σερβία. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το αποψινό παιχνίδι είναι sold out, όπως έχει ανακοινώσει χαρακτηριστικά η πειραϊκή ΠΑΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ