Σπουδαία νίκη η Μακάμπι Τελ Αβίβ πριν τον Ολυμπιακό (0-1)

Σπουδαία νίκη η Μακάμπι Τελ Αβίβ πριν τον Ολυμπιακό (0-1)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ νίκησε εκτός έδρας με 1-0 την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και έφτιαξε ακόμη περισσότερο την ψυχολογία της ενόψει Ολυμπιακού.

Τρία 24ωρα μετά το μεγάλο «διπλό» επί του Ολυμπιακού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με 4-1, στον πρώτο αγώνα των «16» του Europa Conference League, η Μακάμπι Τελ Αβίβ πέτυχε νέα μεγάλη εκτός έδρας νίκη, αυτή τη φορά στην Ιερουσαλήμ επί της Μπεϊτάρ με 1-0, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του ισραηλινού πρωταθλήματος και πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία ενόψει της ρεβάνς με τους «ερυθρόλευκους» το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης (14/03).

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και χάρισε το «τρίποντο» στην ομάδα του Ρόμπιν Κιν πέτυχε στο φινάλε του πρώτου μέρους ο Νταν Μπίτον με πέναλτι. Η Μπεϊτάρ προσπάθησε ν΄ αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο, είχε δοκάρι και κάποιες καλές στιγμές, ωστόσο, το γκολ της ισοφάρισης δεν ήρθε και η Μακάμπι διατηρήθηκε στην κορυφή, στο +4 από τη δεύτερη Μακάμπι Χάιφα (58 έναντι 54).

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ – Άρης 0-1: «Πελάτης» του Άρη και του Μάντζιου

Η ενδεκάδα που παρέταξε ο Κιν: Μισπάτι, Σαχάρ, Ναχμίας, Μπαλτάξα, Ρεβίβο, Πέρετς (78′ Γκολάσα), Φαν Όφερεμ (70′ Κάρτσεβ), Κανιχόβσκι (70′ Άντο), Μπίτον, Τούργκεμαν (78′ Ζάχαβι), Μίλσον (46′ Ντάβιντα).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ