Μίσιτς: «Πέρασα πολύ ωραίες στιγμές στον ΠΑΟΚ – Στο χαρτί φαίνεται ωραίο το 2-0, αλλά χάνεται πολύ εύκολα στο γήπεδο»

Μίσιτς: «Πέρασα πολύ ωραίες στιγμές στον ΠΑΟΚ – Στο χαρτί φαίνεται ωραίο το 2-0, αλλά χάνεται πολύ εύκολα στο γήπεδο»

Ο Γιόσιπ Μίσιτς μίλησε για την επιστροφή του στην Τούμπα ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ αλλά και για τη ρεβάνς των δύο ομάδων μετά το 2-0 του πρώτου ματς.

Ιδιαίτερη θα είναι η ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον Γιόσιπ Μίσιτς που επιστρέφει στην Τούμπα ως αντίπαλος του Δικεφάλου.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ο έμπειρος μέσος τόνισε ότι πέρασε πολύ όμορφες στιγμές με τον ΠΑΟΚ ενώ επισήμανε ότι το 2-0 του πρώτου ματς δεν εξασφαλίζει τίποτα στην ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Η αποστολή για τη ρεβάνς με την Μακάμπι – Εκτός ο Αλεξανδρόπουλος

Όσα είπε ο Μίσιτς:

Για την επιστροφή του στο γήπεδο της Τούμπας: «Είμαι ευτυχισμένος που επιστρέφω στην Τούμπα. Πέρασα πολύ ωραίες στιγμές στον ΠΑΟΚ, έφυγα με χαρά και γυρίζω με χαρά».

Για το τι έχει πει στους συμπαίκτες του για τον ΠΑΟΚ: «Αυτό που τους έχω πει αφορά τον τρόπο παιχνιδιού μας. Να δώσουμε προσοχή στα πρώτα 10-15 λεπτά του αγώνα».

Για το προβάδισμα που απέκτησε η Ντιναμό από το πρώτο παιχνίδι: «Στο χαρτί φαίνεται ωραίο το 2-0, αλλά χάνεται πολύ εύκολα στο γήπεδο. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ».

Για τη σύγκριση του Maksimir με την Τούμπα; «Από τα παλαιότερα γήπεδα, αλλά και τα δύο έχουν μία φανταστική ατμόσφαιρα».

Για την εικόνα που πρέπει να δείξει η Ντινάμο στη ρεβάνς: «Μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα, να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Έχουμε ποιότητα και μπορούμε να προχωρήσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ