Κουλιεράκης: «Ήταν ματς καριέρας για μένα, μπήκαμε μέσα για να το γυρίσουμε και να προκριθούμε»

Κουλιεράκης: «Ήταν ματς καριέρας για μένα, μπήκαμε μέσα για να το γυρίσουμε και να προκριθούμε»

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης ήταν εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών του ΠΑΟΚ στην πρόκριση επί της Ντίναμο Ζάγκρεμπ και στις δηλώσεις του τόνισε ότι ήταν ματς καριέρας.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έκανε απίθανο ματς στη μεγάλη πρόκριση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ και στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι τόνισε πως η αποψινή του εμφάνιση ήταν μία από τις καλύτερες στην καριέρα του.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 71-65: Αυτό είναι… Ράιτ

Όσα είπε ο Κουλιεράκης:

Για το ματς: «Δεν έχω να πω πολλά. Με την εικόνα μας μέσα στο παιχνίδι, το πάθος την ενέργεια, το σκορ έτσι όπως ήρθε μπορεί να καταλάβει τι έγινε σήμερα και κάποιος που δεν έχει δει το ματς».

Για το αν ήταν ματς καριέρας: «Ήταν ματς καριέρας, ήταν ίσως από τα καλύτερά μου».

Για το πού οφείλεται αυτό που έδειξε ο ΠΑΟΚ: «Δείξαμε το ότι είμαστε καλή ομάδα και δεν υπάρχει περιθώριο αμφισβήτησης, όπως ακουγόταν το τελευταίο διάστημα με τα κακά αποτελέσματα που είχαμε. Θεωρώ ότι περάσαμε την κακή περίοδο, που κάθε ομάδα περνάει. Όχι τόσο κακή αγωνιστικά, τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Δείξαμε όμως, σήμερα ότι είμαστε πάλι εδώ και σίγουρα δεν έχουμε αφήσει τίποτα πίσω αρνητικό».

Για το γεγονός ότι γνώριζαν πλέον το παιχνίδι της Ντίναμο, αλλά και το ότι μπήκαν με περισσότερη αποφασιστικότητα: «Σίγουρα το δεύτερο σημείο ήταν και το πιο σημαντικό. Ανεξαρτήτως του σκορ, μπήκαμε μέσα για να το γυρίσουμε και να προκριθούμε. Το πιο σημαντικό ήταν η αποφασιστικότητα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ