«Κάηκε» το Βενιζέλος για τους θριαμβευτές του Ολυμπιακού

«Κάηκε» το Βενιζέλος για τους θριαμβευτές του Ολυμπιακού

Κόκκινη έκσταση στο Βενιζέλος περιμένοντας την αποστολή του Ολυμπιακού μετά τον θρίαμβο με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. «Τραγουδώντας δεν είμαστε καλά, δεν έχουμε μυαλό...» - Αποθέωση για Μεντιλίμπαρ και Ελ Αραμπί, Ποντένσε, Φορτούνη

Γράφοντας ιστορία και ξεπερνώντας κάθε προσδοκία ο Ολυμπιακός στην παράταση επικράτησε της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 6-1 στη Σερβία (σ.σ Τόπολα) και προκρίθηκε στους «8» του Europa Conference League.

Η μεγάλη γιορτή συνεχίζεται στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» περιμένοντας την αποστολή του Ολυμπιακού η οποία έχει φτάσει στο αεροδρόμιο και σε λίγο αναμένεται να βγει.

Διαβάστε επίσης: Do you believe in miracles vol2 (vid, pic)

Κόκκινη έκσταση στο Βενιζέλος

Γλέντι στήθηκε στο Πασαλιμάνι με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να ζουν το όνειρο μετατρέποντας τη νύχτα… σε μέρα.

«Δεν είμαστε καλά, δεν έχουμε μυαλό…»

Είναι φορές που όντως η φαντασία δεν φτάνει για να περιγράψει τη πραγματικότητα. Και απόψε στα σύνορα της Σερβίας με την Ουγγαρία, στην πινέζα με το όνομα Μπάτσκα Τοπόλα, ο Ολυμπιακός όχι απλώς συναντήθηκε με αυτό το μοναδικό φαινόμενο, αλλά το προκάλεσε με τρόπο που δεν κατάφερε ποτέ στην ευρωπαϊκή ιστορία του.

Το έπος που έγραψε η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη Σερβία, πετυχαίνοντας κάτι που πριν από την έναρξη του αγώνα έμοιαζε με θαύμα, αξίζει το ξενύχτι.

Αποθέωση για Μεντιλίμπαρ και παίκτες

Μόλις η αποστολή έκανε την εμφάνισή της, ο κόσμος τραγουδούσε για τους θριαμβευτές του Ολυμπιακού. Χαμός με Ελ Αραμπί, αποθέωση για Μεντιλίμπαρ, Ποντένσε και Φορτούνη.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ