Ντέμης: «Ο Ολυμπιακός μπήκε μέσα και είπε ‘είμαι καλύτερη ομάδα’»

Ντέμης: «Ο Ολυμπιακός μπήκε μέσα και είπε ‘είμαι καλύτερη ομάδα’»

Τι ανέφερε ο Ντέμης Νικολαΐδης για τη μεγάλη πρόκληση του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στα προημιτελικά του Europa Conference League.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μια εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Σερβία και ολοκλήρωσε μια τεράστια ανατροπή με το τελικό 6-1, παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά του UEFA Europa Conference League.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε στο ραδιόφωνο του «ΣΠΟΡΦΜ» και στάθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, όντας εκείνοι που θα συνεχίσουν εν τέλει την ευρωπαϊκή τους πορεία.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ανέφερε μεταξύ άλλων πως οι Ερυθρόλευκοι μπήκαν στο γήπεδο και δήλωσαν πως είναι η καλύτερη ομάδα, έχοντας γενικά ηρεμία, σιγουριά και αυτοπεποίθηση, ενώ στάθηκε στις εμφανίσεις των Ποντένσε και Φορτούνη.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην επόμενη αντίπαλο του Ολυμπιακού, Φενέρμπαχτσε, επισημαίνοντας ότι είναι μια δύσκολη κλήρωση, καθώς οι Τούρκοι είναι «πιο δεμένη ομάδα, με έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες», όμως ξεκαθάρισε πως ενδεχομένως να είναι βολικό για τους Πειραιώτες ότι δεν είναι φαβορί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ