«Βόμβα»: «Κίνδυνος αποκλεισμού της Φενέρμπαχτσε από το Conference League»

«Βόμβα»: «Κίνδυνος αποκλεισμού της Φενέρμπαχτσε από το Conference League»

Τι προβλέπει η UEFA για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa Conference League, Φενέρμπαχτσε, σε περίπτωση που εκείνη αποχωρήσει από το πρωτάθλημα

«Σεισμό» προκαλεί δημοσίευμα της «Fanatik» για τη Φενέρμπαχτσε!

Μετά τα επεισόδια στον αγώνα με την Τράμπζονσπορ, στην οποία ενεπλάκησαν και ποδοσφαιριστές της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Europa Conference League, οι άνθρωποι αξιολογούν τα δεδομένα και μία από τις ενέργειες στις οποίες σκέφτονται να προβούν είναι μέχρι και η αποχώρηση από το τουρκικό πρωτάθλημα, σε περίπτωση που τιμωρηθούν οι παίκτες τους.

«Θα υποβιβαστούμε σε χαμηλότερο πρωτάθλημα εάν χρειαστεί, πρέπει να σώσουμε το μέλλον μας. Φτάνει πια», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του συλλόγου, Αλί Κοτς.

Η «Fanatik» ρώτησε τον αθλητικό δικηγόρο, Άνιλ Ντίνσερ για την πιθανή αποχώρηση της Φενέρμπαχτσε από το πρωτάθλημα, με τον τελευταίο να δηλώνει: «Υπάρχει δέσμευση που υπογράφεται από την Τουρκική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προς τους συλλόγους στην αρχή κάθε σεζόν. Σύμφωνα με τη σχετική δέσμευση, οι σύλλογοι υποχρεούνται να συμμορφώνονται με τους κανονισμούς και τις αποφάσεις της Ομοσπονδίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ