Αποθέωση για την Φενέρ από τους οπαδούς της στην Γενική Συνέλευση του συλλόγου (vids)

Αποθέωση για την Φενέρ από τους οπαδούς της στην Γενική Συνέλευση του συλλόγου (vids)

To διοικητικό συμβούλιο, ο προπονητής της και οι ποδοσφαιριστές της Φενέρ αποθεώθηκαν από τους φίλους της ομάδας κατά την είσοδό τους στην ιστορική Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου

Κρίσιμη, ενδεχομένως και ιστορική, είναι η σημερινή γενική συνέλευση της Φενέρμπαχτσε, καθώς τα μέλη του συλλόγου θα κληθούν να αποφασίσουν τον τρόπο αντίδρασης στις τιμωρίες που θέλει να επιβάλει η τουρκική λίγκα στους ποδοσφαιριστές της, για τα θλιβερά επεισόδια που έλαβαν χώρα στο ντέρμπι με την Τραμπζονσπόρ.

Η Γενική Συνέλευση λαμβάνει χώρα στο γήπεδο της ομάδας, στο «Sukru Saracoglu», εκεί όπου για να έχει ισχύ η όλη διαδικασία θα πρέπει να ψηφίσουν 16.000 μέλη, ειδάλλως θα γίνει επαναληπτική διαδικασία σε μία εβδομάδα, δηλαδή στις 9 Απριλίου.

Διαβάστε επίσης: Με τους «αιώνιους» η πρόβλεψη του Βεζένκοφ για το Final Four (pic)

Τα έντονα παράπονα της Φενέρ έχουν να κάνουν με την κλήση των ποδοσφαιριστών της ομάδας σε απολογία με αφορμή τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν προ εβδομάδων μετά το τέλος του αγώνα με την Τραμπζονσπόρ, με τον σύλλογο να θεωρεί πως οι ποδοσφαιριστές του ήταν σε αυτοάμυνα κατά την είσοδο των χούλιγκανς.

Παράλληλα, η άρνηση της ομοσπονδίας να αναβληθεί ο τελικός του Σούπερ Καπ που είναι προγραμματισμένος τέσσερις μέρες (7/4) πριν τον πρώτο προημιτελικό του Conference League με τον Ολυμπιακό, έφεραν την οριστική ρήξη με τις αρμόδιες αρχές.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, το «παρών» έδωσαν και αρκετοί παίκτες της ομάδας, ανάμεσά τους ο Οσάγι Σάμουελ, ο οποίος και πρωταγωνίστησε στα επεισόδια με τους οπαδούς της Τραμπζονσπόρ, αφού η εικόνα του να βρίσκεται πάνω σε έναν φίλαθλο και να τον γρονθοκοπεί έχει κάνει το γύρω του κόσμου.

Μάλιστα, κατά την είσοδό τους στο γήπεδο σήμερα, τόσο ο Νιγηριανός αμυντικός, όσο και ο προπονητής της Φενέρ, Ισμαίλ Καρτάλ, αποθεώθηκαν από τους φιλάθλους-μέλη του τουρκικού συλλόγου που βρέθηκαν στις εξέδρες, οι οποίοι ανταπέδωσαν με ένα ζεστό χειροκρότημα.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ