Η Φενέρ, το Σούπερ Καπ και τα 4 σενάρια…

Η Φενέρ, το Σούπερ Καπ και τα 4 σενάρια…

Οι αποφάσεις που καλείται να πάρει η Φενέρ εν όψει του τελευταίου της αγώνα πριν τις συναντήσεις με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Η Φενέρμπαχτσε έχει μπροστά της την αναμέτρηση για το Σούπερ Καπ Τουρκίας κόντρα στη Γαλατάσαραϊ, την ερχόμενη Κυριακή 7 Απριλίου.

Το ματς αυτό θα διεξαχθεί κανονικά, καθώς το αίτημα αναβολής που κατέθεσε η Φενέρ, λόγω των αναμετρήσεων με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Europa Conference League, απορρίφθηκε από την τουρκική ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Διαβάστε επίσης: Κίναν Έβανς… effect: Ο μαγικός αριθμός που κάνει τη Euroleague να υποκλίνεται στο ταλέντο του (vids)

Επίσης, απορρίφθηκε και το αίτημα για ξένους διαιτητές στο Σούπερ Καπ και έτσι τα «καναρίνια» εξετάζουν τέσσερα σενάρια αντίδρασης για την αντιμετώπιση που τυγχάνουν από την ομοσπονδία, μετά και τα επεισόδια στην Τραπεζούντα με τους οπαδούς της Τράμπζονσπορ.

Η διοίκηση της ομάδας της Κωνσταντινούπολης έχει αποφασίσει να κατέβει στον τελικό του Σούπερ Καπ απέναντι στη Γαλατάσαραι με την Κ19 του συλλόγου. Μάλιστα, εξετάζονται δράσεις για να δηλωθεί η έντονη δυσαρέσκεια της Φενέρ για τα όλα όσα συμβαίνουν στο τουρκικό ποδόσφαιρο.

Τα σενάρια για τις κινήσεις της τουρκικής ομάδας από εδώ και πέρα είναι τέσσερα:

1ον) Η Κ19 της Φενέρμπαχτσε να παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο με εννιά παίκτες και στη συνέχεια τρεις να μην συνεχίσουν λόγω τραυματισμού, με συνέπεια να μην διεξαχθεί το ματς. Σε αυτή την περίπτωση, το παιχνίδι θα ακυρωθεί και δεν θα γίνει απονομή. Μάλιστα, αυτή η δράση δεν επιφέρει κάποια ποινή.

2ον) Παίκτης της Κ19 να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή και να πάρει κόκκινη κάρτα, για να μην επιτρέψει το παιχνίδι να διεξαχθεί.

3ον) Η Κ19 να παραταχθεί στο γήπεδο και να αποχωρήσει μετά τη σέντρα. Σε αυτή την περίπτωση, η Γαλατάσαραϊ θα πάρει τη νίκη με 3-0 στα χαρτιά, ενώ η ομοσπονδία θα τιμωρήσει τη Φενέρμπαχτσε.

4ον) Η Κ19 να μην παίξει καθόλου στον τελικό. Κάτι τέτοιο θα επιφέρει ποινή αποκλεισμού της Φενέρμπαχτσε από το Κύπελλο Τουρκίας και το Σούπερ Καπ της 2024-25 περιόδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ