Ο Ντάνιελ Σίμπερτ ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει το Μπριζ – ΠΑΟΚ

Ο Ντάνιελ Σίμπερτ ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει το Μπριζ – ΠΑΟΚ

Η UEFA όρισε τον Γερμανό διαιτητή Ντάνιελ Σίμπερτ, για τον πρώτο προημιτελικό του Conference League μεταξύ Μπριζ και ΠΑΟΚ την προσεχή Πέμπτη (11/4,22:00)

Η UEFA έκανε γνωστή την διαιτητική ομάδα που θα διευθύνει την πρώτη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μπριζ  στο «Γιαν Μπρέιντελ Στάντιον» (11/4,22:00), για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Ο 39χρονος Γερμανός είναι μια έμπειρη σφυρίχτρα, ενώ έχει διευθύνει ακόμα τρεις αναμετρήσεις του Δικεφάλου στο παρελθόν, δύο για τις εγχώριες διοργανώσεις και μία στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης: Ένας πειστικός Ολυμπιακός, με άλλη νοοτροπία

Όσον αφορά τα ελληνικά παιχνίδια, και τις δύο φορές ο Σίμπερτ βρέθηκε σε παιχνίδια μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού. Αρχικά στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (1-2) για τα Play Offs της Superleague στις 23/04/2023 κι έπειτα στο φετινό δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου στην Λεωφόρο (1-2), όπου οι «πράσινοι» πήραν τελικά μία επική πρόκριση στα πέναλτι.

Ο Σίμπερτ είχε σφυρίξει τον επαναληπτικό του ΠΑΟΚ με την Γκενκ στο Βέλγιο, για τους «16» του Europa Conference League, όπου οι ασπρόμαυροι είχαν νικήσει με 2-1 και είχαν προκριθεί στα προημιτελικά του θεσμού την σεζόν 2021-2022.

Έπισης, έχει βρεθεί και σε ευρωπαϊκά παιχνίδια ελληνικών ομάδων, όπως εκείνο της ΑΕΚ με την Τραμπζονσπόρ στο ΟΑΚΑ στις 22/08/2019, όπου οι «κιτρινόμαυροι» είχαν ηττηθεί με 3-1, αλλά κι εκείνο της Πόρτο με τον Ολυμπιακό για τους ομίλους του Champions League στις 27/10/2020.

Βοηθοί του θα είναι οι Γιαν Σέιντελ και Ράφαελ Φόλτιν. Τέταρτος ο Σβεν Γιαμπλόνσκι. Στο VAR βρίσκονται οι Μάρκο Φριτζ και Σέρεν Στορκς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ