Φορτούνης: «Χαρούμενος που έχω την υγεία μου και συνεχίζω να κάνω υπερήφανη την οικογένειά μου» (vid)

Φορτούνης: «Χαρούμενος που έχω την υγεία μου και συνεχίζω να κάνω υπερήφανη την οικογένειά μου» (vid)

Κρατώντας τον γιο του στην αγκαλιά του ο Κώστας Φορτούνης μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε και για τη δική του εμφάνιση.

Με γκολ και ασίστ ο Κώστας Φορτούνης ήταν ο MVP του Ολυμπιακού στη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε για τον πρώτο προημιτελικό του Conference League.

Ο αρχηγός των Πειραιωτών εμφανίστηκε με τον γιο του αγκαλιά στις δηλώσεις του στην Cosmote TV και μεταξύ άλλων τόνισε πως είναι χαρούμενος που είναι υγιής και κάνει υπερήφανη την οικογένειά του.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 0-3: Θρυλικό «κάρφωμα» και μπρέικ με το καλημέρα! (vid)

Όσα είπε ο Φορτούνης:

Για το ματς: «Η Φενέρμπαχτσε είναι πολύ καλή ομάδα, ανά πάσα στιγμή μπορούν να σου δημιουργήσουν ευκαιρίες. Ήμασταν μπροστά στο σκορ με 3-0, παρόλα αυτά χαλαρώσαμε λίγο και δεχτήκαμε δύο γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, τώρα πρέπει να πάμε εκεί συγκεντρωμένοι για να προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για το πόσο υπερήφανος μπαμπάς είναι: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω την υγεία μου και την οικογένειά μου και συνεχίζω να τους κάνω υπερήφανους».

Για το τι είπε στον Έντιν Τζέκο, κάποια στιγμή που ο κόσμος του Ολυμπιακού είχε έντονες αντιδράσεις για τη συμπεριφορά του: «Ξέρουμε ότι είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης, αλλά δύο φορές πήγε και μίλησε στους οπαδούς μας. Αυτό δεν είναι ωραίο, ούτε για τον κόσμο, το ποδόσφαιρο είναι ένα ωραίο άθλημα που παίζεται στο γήπεδο και δεν πρέπει να γίνονται αυτά. Του είπα να ηρεμήσει, να μην ασχολείται με τον κόσμο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ