Νίκη και κορυφή για την Φενέρ πριν την ρεβάνς με τον Ολυμπιακό (2-1)

Νίκη και κορυφή για την Φενέρ πριν την ρεβάνς με τον Ολυμπιακό (2-1)

Η Φενέρμπαχτσε επικράτησε εκτός έδρας της Καραγκιουμρούκ (2-1), κάνοντας μάλιστα την ανατροπή, κι έπιασε κορυφή στο τουρκικό πρωτάθλημα πριν την ρεβάνς με τον Ολυμπιακό την προσεχή Πέμπτη (18/4)

Νικηφόρα συνέχισε τις υποχρεώσεις της στο τουρκικό πρωτάθλημα η Φενέρμπαχτσε, η οποία επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας της Καραγκιουμρούκ, ανεβαίνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας με 85 βαθμούς. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Conference League, μετά από 32 αγωνιστικές βρίσκεται στο +1 από την δεύτερη Γαλατάσαραϊ, που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, και πάει με την καλύτερη ψυχολογία στην ρεβάνς με τους ερυθρόλευκους την προσεχή Πέμπτη (18/4,22:00).

Διαβάστε επίσης: Ερναγκόμεθ: Τι συμβαίνει με τον αδερφό του Χουάντσο πριν τα ματς Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Κέλες στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όμως η ανατροπή για την ομάδα του Ισμαήλ Καρτάλ δεν άργησε να έρθει. Αρχικά ο Τζέκο στο 49΄ισοφάρισε σε 1-1, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα ο Μπατσουαγί σκόραρε από την άσπρη βούλα για να ολοκληρώσει την ανατροπή.

Στα λεπτά που απέμειναν η Καραγκιουμρούκ έμεινε με εννιά παίκτες και διευκόλυνε το έργο της Φενέρ, η οποία προέρχεται από ένα αήττητο σερί, ενώ περιμένει να υποδεχτεί τους ερυθρόλευκους για τη ρεβάνς των «8» του Conference League.

Φενέρμπαχτσε: Λιβάκοβιτς, Οσαγί Σάμουελ, Αζίζ (72΄Μπεκάο), Σογιουντσού, Καντιόγλου, Κρούνιτς (46΄Μπαοτσουαγί), Γιούκσεκ, Φρεντ (90+1΄Ζάιτς), Καχβετσί (90+1΄Μουλντούρ), Τάντιτς, Τζέκο (90+6΄Ντουρσούν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ