Απίστευτο βίντεο εμπνευσμένο από τον Μασούρα! Έγινε Viral και τα «σπάει» για την δικαίωση του Ολυμπιακού

Απίστευτο βίντεο εμπνευσμένο από τον Μασούρα! Έγινε Viral και τα «σπάει» για την δικαίωση του Ολυμπιακού

«Για τον αποκλεισμό από τους ομίλους από τον Τζέραρντ. Για το Ριαθόρ στο 90’, για τον αποκλεισμό από τη Γιουβέντους εννοείται, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς», ήταν τα λόγια του Μασούρα μετά την πρόκριση επί της Φενέρ και αυτά έγιναν αφορμή για ένα φοβερό βίντεο...

Ο Ολυμπιακός, σε ένα από τα πιο ιστορικά βράδια του, πέρασε στη διαδικασία των πέναλτι την Φενέρ, στα προημιτελικά του Conference League και θα βρει την Άστον Βίλα στους «4» της διοργάνωσης.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης, ο Γιώργος Μασούρας στις δηλώσεις του είχε τονίσει την σημασία αυτής της πρόκρισης αναφέροντας εκείνες τις φορές που οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν καταφέρει να πάρουν μία μεγάλη πρόκριση στα τελευταία λεπτά.

Διαβάστε επίσης: Η επιμονή, η στήριξη και η δικαίωση

«Ήταν για όλα αυτά τα χαμένα παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Ευρώπη στο 90’. Για τον αποκλεισμό από τους ομίλους από τον Τζέραρντ. Για το Ριαθόρ στο 90’, για τον αποκλεισμό από τη Γιουβέντους εννοείται, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς. Όλα αυτά τα παιχνίδια ήρθαν μαζεμένα εδώ και πραγματικά χάρηκα πολύ και νιώθω τυχερός που ανήκω στη γενιά που έφτασε στους «4». Ο κόσμος πραγματικά έγινε τόσο χαρούμενος. Η ευρωπαϊκή επιτυχία είναι κάτι διαφορετικό. Δίψαγε η ομάδα για αυτό το μεγάλο βήμα και επιτέλους είμαστε εδώ», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Έλληνα μεσοεπιθετικού λίγα λεπτά μετά την λήξη της αναμέτρησης.

Με αφορμή λοιπόν τις δηλώσεις του, ένας φίλος των Πειραιωτών έφτιαξε ένα βίντεο με όλα εκείνα τα παιχνίδια που ο Ολυμπιακός δεν είχε καταφέρει να πανηγυρίσει την πρόκριση

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ